Cum spălăm fructele corect

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Cum spălăm fructele corect

Sănătate 14 Septembrie 2010 / 00:00 1062 accesări

Printre cele mai murdare zece fructe şi legume identificate în cadrul unui studiu recent al Grupului pentru Mediul Înconjurător (Environmental Working Group, EWG) din SUA precizăm: ţelina, piersicile, merele, coacăzele, ardeii graşi, legumele verzi cu frunze (varza, salata, spanacul etc.), strugurii, cartofii şi cireşele. Astfel, specialiştii vin cu o serie de recomandări în ceea ce priveşte curăţarea lor înainte de a le consuma. În primul rând, ele trebuie lăsate cinci minute să stea în apă rece şi apoi trebuie spălate. Se recomandă să alegem numai produse proaspete, iar dacă un aliment este foarte murdar trebuie spălat bine cu bicarbonat de sodiu şi clătit cu apă din abundenţă.



Ştiri recomandate

12