De Ziua Internațională a Fericirii, 2.600 de oameni se vor sinucide, iar 1.500 vor muri de foame

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
De Ziua Internațională a Fericirii, 2.600 de oameni se vor sinucide, iar 1.500 vor muri de foame
Lifestyle 20 Martie 2017 / 14:55 218 accesări 1 comentariu

Ziua Internațională a Fericirii este sărbătorită la 20 martie, în același timp cu Ziua Internațională a Francofoniei. Această zi a fost stabilită printr-o rezoluție adoptată la 28 iunie 2012 de Adunarea Generală a ONU. Ziua Internațională a Francofoniei este sărbătorită, din 1998, tot pe 20 martie, în cele 75 de țări membre ale Organizației Internaționale a francofoniei.

Pentru a promova Ziua Internațională a Fericirii, ONU a folosit imaginea simpaticelor și popularelor personaje de desene animate - "Ștrumfii". Conform acestora, Ziua Fericirii va fi cu adevărat atunci când oamenii se vor ajuta unii pe alții, când toți oamenii își vor da mâna pentru a proteja planeta, când toți copiii vor avea acces la educație, când nu va mai fi poluare, când toți locuitorii planetei vor fi sănătoși și vor beneficia, la nevoie, de îngrijiri medicale adecvate, când nu va mai fi foamete. În finalul clipului, naratorul ne asigură că "schimbarea este în mâinile noastre". Firește, clipul cu Ștrumfi este utopic, dar măcar este simpatic:

https://www.youtube.com/watch?v=4oB89nvdrdA

Ca să evaluăm gradul de "fericire" la care a ajuns omenirea, putem face o plimbare pe site-ul http://www.ecology.com/earth-widgets/, de unde iată ce aflăm:

- doar astăzi, de Ziua Internațională a Fericirii, vor muri în războaie 550 de oameni, alți 2.600 se vor sinucide, 42.000 de oameni vor muri din pricina unor boli infecțioase, vor avea loc 1.300 de crime, 900 de violuri, 1.500 de oameni vor muri de foame și vor avea loc 120.000 de avorturi.

1 comentariu

om 18:03:44 / 21 Martie 2017
FERICIRE

ASTA-I FERICIREA PROMISA DE OCCIDENTALI, NOUA FOSTELOR TZARI COMUNISTE, SA O PASTREZE PENTRU EI, OCCIDENTALII , ATUNCI, NOI VREM FERICIREA DARUITA DE DUMNEZEU, CA-I DURABILA, DOAR NOI, SA STIM CE SA FACEM CU EA ?! EMOTICOANA SPUNE TOTUL DESPRE ZIUA INTERNATZIONALA A " FERICIRII " , ADICA ESTE O PORCARIE CURATA ! FEREICIREA, SARBATORITA DOAR O ZI INTR-UN AN, SI DUPA ACEEA, DOAR : TRISTETZE, DURERE SI SUFERINTZA !?! IN ZIUA RESPECTIVA, CATA FERICIRE SA MAI FIE DE LA ATATEA : TRAGEDII. MAHNIRI, BOALA, SUPARARI SI NEFERICIRE, TOATE SUNT DOAR DE FATZADA SI CAMELEONISM ?!

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.3857 secunde