Dodon știe ce le trebuie moldovenilor: retragerea cetățeniei lui Băsescu!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Promisiune respectată Dodon știe ce le trebuie moldovenilor: retragerea cetățeniei lui Băsescu!
Externe 15 Decembrie 2016 / 13:59 284 accesări 0 comentarii

Promisiunea privind retragerea cetățeniei moldovene lui Traian Băsescu, făcută de pro-rusul Igor Dodon în campania la prezidențiale, este pe cale de a fi respectată. Nu contează restul promisiunilor, de a fi un președinte pentru toți moldovenii și de a ridica nivelul de trai extrem de precar al acestora, principala preocupare a liderului de la Chișinău pare legată obsesiv de Băsescu.

Igor Dodon, președintele ales al R. Moldova, a declarat că săptămâna viitoare va anula decretul privind acordarea cetățeniei moldovenești fostului președinte al României Traian Băsescu, informează site-ul Report. Declarațiile lui Igor Dodon au fost făcute în cadrul unei emisiuni de televiziune din R. Moldova. Dodon susține că cetățenia moldovenească i-a fost acordată lui Traian Băsescu prin încălcarea unor proceduri. Dacă fostul președinte al României va dori să recapete cetățenia moldovenească, acesta va trebui să solicite din nou acest lucru, urmând ca solicitarea sa să fie examinată ulterior.

Traian și Maria Băsescu au devenit cetățeni ai R. Moldova, după ce au depus jurământul la ambasada R. Moldova din București, pe 3 noiembrie 2016. Traian Băsescu a afirmat că va apela la justiție, dacă Igor Dodon îi va retrage cetățenia moldovenească. Igor Dodon va fi învestit în funcţia de președinte la 23 decembrie, după ce Curtea Constituțională a validat, marți, rezultatul alegerilor prezidențiale.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1973 secunde