Etapa a doua din play-off-ul eşalonului secund

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal intern

Etapa a doua din play-off-ul eşalonului secund

Sport 09 Iulie 2020 / 10:51 376 accesări
Joi, în primul meci al rundei, Turris-Oltul Turnu Măgurele va încerca să reducă diferenţa faţă de lider

Joi, în primul meci al rundei, Turris-Oltul Turnu Măgurele va încerca să reducă diferenţa faţă de lider

Federaţia Română de Fotbal a anunţat că meciul dintre Petrolul Ploieşti şi Rapid Bucureşti, din etapa a doua a play-off-ului Ligii a 2-a, se va disputa conform programării inițiale, sâmbătă, 11 iulie, de la ora 20.15.

„Exceptând persoanele din cadrul clubului FC Petrolul depistate pozitiv cu virusul SARS-CoV-2 înainte de reluarea Ligii 2, toți ceilalți jucători din lot și membrii ai staff-ului au primit rezultat negativ la ultimele teste efectuate.

Prin urmare, Direcția de Sănătate Publică a aprobat reluarea antrenamentelor clubului și, astfel, permite disputarea jocului programat la finalul săptămânii. Jocul rămas restant din prima rundă a play-off-ului, UTA Arad - FC Petrolul, va fi reprogramat la o dată ulterioară.

Persoanele din cadrul clubului prahovean depistate pozitiv la testări sunt asimptomatice și se află izolate la domiciliu. Pentru a-și putea relua activitatea, acestea vor intra pe un alt circuit cu multiple retestări în următoarea perioadă”, informează www.frf.ro.

Programul etapei a 2-a din play-off-ul eşalonului secund -

Joi, 9 iulie, ora 17.30:

UTA Arad - Turris-Oltul Turnu Măgurele

Sâmbătă, 11 iulie, ora 20.15:

FC Petrolul Ploieşti - Fotbal Club Rapid Bucureşti

Marți, 14 iulie, ora 20.00:

Campionii FC Argeș - CS Mioveni

Întâlnirile vor fi transmise în direct de Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Sport.

Clasament: 1. UTA 25p (golaveraj: 0-0), 2. Turnu Măgurele 21p (0-0), 3. Mioveni 21p (0-0), 4. FC Argeș 20p (0-0), 5. Rapid 20p (0-0), 6. Petrolul 19p (0-0).

După cele cinci etape din play-off, echipele clasate pe primele două locuri vor promova direct în Liga 1, iar formaţia de pe locul 3 va disputa un baraj cu formaţia de pe locul 12 din primul eşalon.12
Pagina a fost generata in 0.2932 secunde