Făgădău, întors din drumul spre vacanţă de zeii... TAROM

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Făgădău, întors din drumul spre vacanţă de zeii... TAROM
Eveniment 26 Aprilie 2018 / 17:29 1067 accesări 0 comentarii

Când să plece şi Făgădău în vacanţă (doar două zile, cu familia), iată că zeii i-au trimis un semn. Prin intermediar, ce-i drept, în persoana TAROM. „Cursa TAROM ROT 421 Bucureşti - Barcelona, operată cu o aeronavă de tip Boeing 737-700, care a decolat joi de pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă la ora locală 08:49 s-a întors din drum după aproximativ o oră de zbor, din cauza unei fisuri apărute la unul dintre geamurile cabinei de pasageri, a anunţat operatorul aerian naţional. Decizia comandatului respectă procedura stipulată în manualul de zbor al aeronavei. Siguranţa pasagerilor nu a fost pusă în pericol nicio clipă. Aeronava a aterizat în deplină siguranţă pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă, pasagerii au fost debarcaţi, primesc asistenţă la sol şi vor decola în scurt timp către destinaţia iniţială”, a anunţat compania, care îşi cere scuze pentru inconvenient.

Primarul Constanței, Decebal Făgădău, aflat în aeronavă, a declarat şi el: „În timp ce ne îndreptam spre Barcelona, la un moment dat, s-a auzit un zgomot similar cu cel pe care îl face un laptop sau o cutie de răcoritoare atunci când o scapi pe jos. Evident că a fost neobişnuit cu atât mai mult cu cât în avion există un zgomot de fond. Am fost aproape de locul în care doamna a remarcat imediat că a apărut o fisură, la început în geamul exterior. A anunţat de îndată personalul însoţitor, reacţia a fost admirabilă, exemplară. Au comunicat foarte bine personalul de bord cu comanda aeronavei, comandantul a luat decizia de a întoarce nava către aeroport, iar comunicarea întregului personal a fost excepţională” (sursa News.ro). El a mai spus că toţi pasagerii au fost liniştiţi şi nimeni nu a avut de suferit, totul desfăşurându-se cu calm şi profesionalism. „Toată lumea a fost liniştită. Nu a avut nimeni absolut nimic de suferit, totul s-a desfăşurat cu calm şi cu profesionalism. Îi felicit pe cei de la compania Tarom atât pentru comunicarea din timpul incidentului şi pe drumul de întoarcere, dar şi comunicarea după ce am fost preluaţi din aeronavă şi aduşi către aeroport. În momentul de faţă suntem îmbarcaţi într-o altă aeronavă, toată lumea este în siguranţă. Nota zece pentru reacţia Taromului într-un incident destul de neobişnuit, dar fermitatea repetării procedurii este admirabilă. Toată lumea a înţeles că s-a luat cea mai bună decizie pentru siguranţa pasagerilor”, a precizat Decebal Făgădău.

Şi dacă tot a fost atât de laudativ la adresa comunicării în ce priveşte compania TAROM, poate îi ia în vacanţă şi pe funcţionarii domniei sale, în special pe cei de la Compartimentul de Comunicare, care astăzi se gudurau într-un comunicat că de 1 mai este soare şi vin turiştii să se distreze. Aşa ceva...Pagina a fost generata in 0.1775 secunde