Germania. Angela Merkel vrea închiderea urgentă a magazinelor și a firmelor pentru a opri valul de infectări

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Germania. Angela Merkel vrea închiderea urgentă a magazinelor și a firmelor pentru a opri valul de infectări

Externe 13 Decembrie 2020 / 11:13 1485 accesări
Foto: unsplash.com

Foto: unsplash.com

Germania se află sub carantină parțială de șase săptămâni, cu baruri și restaurante închise, în timp ce magazinele și școlile au rămas deschise. Unele regiuni au impus deja măsuri mai dure pe măsură ce numărul infecțiilor a crescut.

La sfârșitul acestei săptămâni a fost înregistrat un nou record de 29.875 de infectări într-o singură zi și 585 de decese cauzate de Covid - 19.

Angela Merkel le va propune conducătorilor de landuri din Germania închiderea școlilor, a magazinelor și firmelor neesențiale (cu excepția celor de utilități, a supermarketurilor, a farmaciilor, precum șia băncilor și a celor care fac aprovizionare critică)de miercuri, 16 decembrie și până pe 10 ianuarie 2021, în încercarea de a opri valul de infectări.

Școlile vor fi închise în această perioadă, iar firmelor li se va cere să-și oprească activitatea dacă nu pot să lucreze cu angajații de acasă.

Cancelarul Angela Merkel urmează să se întâlnească astăzi cu cei 16 lideri ai landurilor germane pentru a adopta aceste măsuri.

Sursa: biziday

Taguri articol


Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.252 secunde