Guvernul are în vedere o amnistie fiscală

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Guvernul are în vedere o amnistie fiscală

Economie 17 Iulie 2018 / 09:24 736 accesări

"Amnistia fiscală este prevăzută în programul de guvernare în sensul în care se vorbeşte, la capitolul «întreprinderi mici şi mijlocii», de restartare a mediului de afaceri. De fapt, acest lucru înseamnă. În viziunea programului de guvernare şi a ceea ce am discutat atunci cu preşedintele Dragnea, da (este vorba de ştergerea datoriilor -n.r.), dar aceste lucruri se fac şi nu se discută pentru că nu am vrea niciodată să încurajăm pe cineva să nu îşi plătească datoriile şi mai mult decât atât, când o faci, dacă o faci, trebuie să iei decizia să răsplăteşti sau să îi bonifici şi pe cei care şi-au plătit corect taxele şi impozitele", a decarat, luni seară, Darius Vâlcov, la Antena 3.

Fostul ministru de Finanţe a precizat că statul român se află în situaţia în care există datorii ale afaceriştilor şi ale persoanelor fizice de 98 de miliarde de lei.

”Trebuie să existe o dezbatere şi, când se ia decizia, să se facă, să nu se mai discute aşa mult. Dezbaterea ar trebui să se facă cu uşile închise", a completat Vâlcov.12
Pagina a fost generata in 0.2003 secunde