INCREDIBIL, DAR ADEVĂRAT! Pacient declarat decedat este de fapt viu!?

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
S-a declanșat o anchetă la Spitalul Județean INCREDIBIL, DAR ADEVĂRAT! Pacient declarat decedat este de fapt viu!?
Sănătate 21 Februarie 2017 / 14:22 2216 accesări 1 comentariu

O familie din Constanța a trecut de la starea de tristețe profundă pricinuită de moartea unei persoane dragi la cea de bucurie, dacă o putem numi așa; de fapt, persoana care a fost declarată decedată (M.N.) la Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” (SCJU) Constanța era în viață. ”S-a făcut o mare confuzie pentru 12 ore. În același salon erau internați doi pacienți cu același diagnostic, cu același tratament. Pur și simplu a fost declarat decedat pacientul care, de fapt, nu murise. I s-au făcut în mod greșit toate actele, certificatul de deces. După ce s-a depistat confuzia, totul s-a anulat”, a declarat, pentru ”Telegraf”, directorul medical al Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” (SCJU) Constanța, dr. Mihnea Avram. Lucrurile s-au clarificat, dar cel vinovat trebuie să plătească pentru ca asemenea greșeli de neacceptat să nu se mai întâmple. „O asistentă medicală a încurcat foile celor doi pacienţi. Este o eroare umană, nu s-au respectat protocoalele. Cei vinovaţi vor fi drastic sancţionaţi”, a declarat managerul SCJU, dr. Cătălin Grasa.

”La nivelul Spitalului Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei” Constanța a fost înființată o comisie de cercetare administrativ- disciplinară, în cazul situației pacientului M.N., aflat sub monitorizare la Secția Anestezie Terapie Intesivă. Concluziile vor fi făcute publice în cel mai scurt timp”, a anunțat conducerea SCJU, într-un comunicat.

Familia, care s-a văzut nevoită să demareze procedurile de înmormântare, cumpărând cele necesare, vrea să dea în judecată unitatea sanitară.

loading...

1 comentariu

nutu 23:38:55 / 21 Februarie 2017
vaca

O vaca ! Ce cacat altceva sa lucreze acolo

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2324 secunde