Inspector școlar constănțean, pârât la DNA! Vezi despre cine este vorba!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Inspector școlar constănțean, pârât la DNA! Vezi despre cine este vorba!
Educație 06 Noiembrie 2017 / 16:31 7231 accesări 14 comentarii

Care este adevărul în războiul dintre inspectorii școlari din Inspectoratul Școlar Județean Constanța? DNA-ul este chemat să rezolve problema. Inspectorul școlar general, Petrică Miu, o acuză pe Alina Codreanu, inspectorul școlar general adjunct, că ar fi influențat corectitudinea concursului pentru directori de la Grupul Școlar „Virgil Madgearu“. „Voi depune o sesizare pentru a se face verificări în ceea ce priveşte corectitudinea concursului pentru directori la care a participat prof. Camelia Marcu, de la Grup Şcolar „Virgil Madgearu“. Este o diferenţă mare faţă de nota dată candidatei Marcu de către inspectorul şcolar general adjunct Alina Codreanu şi cea a celorlalţi membri ai comisiei”, a declarat Petrică Miu într-o conferință de presă.

Inspectorul general susține că la baza sesizării stă o vizită „dubioasă“ pe care ar fi făcut-o Alina Codreanu în data de 22 octombrie 2017 (perioada de contestații pentru concursul de directori) în unitatea respectivă de învățământ. „Ce a căutat un membru al comisiei de concurs, inspector şcolar general, la doamna Marcu tocmai când se depuneau contestaţiile? Probabil că a fost să o convingă să depună contestaţie. Aceste lucruri se pot verifica numai de către organele de anchetă şi le sesizez să vadă despre ce este vorba acolo”, a declarat Petrică Miu.

14 comentarii

MIU 05:35:58 / 07 Noiembrie 2017
Despre Marcu

Marcu e o carierista imbecila! Si nu spune prostii!

Hollywood 06:57:35 / 07 Noiembrie 2017
Ce prostii ...

... de titluri, Vezi cine, Vezi unde, Vezi de ce, Vezi când și tot așa titluri de tabloid de provincie. Plm.

Profesor 08:15:26 / 07 Noiembrie 2017
Hotii striga hotii

Lui Miu ii pare rau ça doamna inspector nu à impartit cu el spaga :) Sa se manance intre ei si sa se parasca peste tot pana or disparea toti !

Candidat concurs 12:30:01 / 07 Noiembrie 2017
Concurs

Ar face bine Miu sa stea in banca lui ca nu este așa curat cum se crede îi vine rândul la DNA multe cadre știm ce face Miu

Ilie 23:03:00 / 07 Noiembrie 2017
,,Bomba in presa,,

Ce moaca are Codreanu!

Trist 09:50:26 / 08 Noiembrie 2017
Piata publica ?!

In România statului de drept mai exista dreptul la imagine si prezumția de nevinovăție?

ana 14:41:34 / 09 Noiembrie 2017
Rezolvare

Si la Medgidia se poarta asemenea directori care are sustinatori la inspectorat se numeste Nedelcu Steluta dir la Gradinita Lucian Grigorescu si e sustinuta de d-na inspector Irinela. Nu se ia nici o masura cu comportamentul ei in gradinita ameninta educatoarele si se poarta inadecvat, d-na inspector cunoaste aceasta situatie dar nu se face nimic nu se ia nici o masura!

isj 17:02:56 / 09 Noiembrie 2017
fals

Codreanu n-a facut parte din comisia care a verificat-o pe marcu si da are dreptate miu ca e diferenta mare de punctaj intre 8, 50 dat de profesorii universitari din comisie si 2-ul dat de miu. in concluzie, miule ai o obsesie cu aceasta marcu. mai poti dormi bine sau mai inventezi altceva? aceasta marcu te-a ingenunchiat dintotdeauna, te-a facut pres si a sters peretii cu tine de cate ori a vrut oriunde te-a prins. e tare, femeia asta, a fost la examene si asta vorbeste suficient dar tu pe unde ai fost, esti si tu tare dar in gura....!

gabi 17:05:08 / 09 Noiembrie 2017
DNA

sa verifice DNA de ce miu este in functie fara examen, se poate?

noi 17:07:41 / 09 Noiembrie 2017
miule

ai fost in limba dupa bani, ai vazut Miule ca PRIMAR n-ai reusit sa te inscaunezi si acum te-ai parasutat ca un nenorocit in isj si vorbesti tampenii.

cristina 17:11:15 / 09 Noiembrie 2017
codreanu a sustinut un examen

despre ce corectitudine vorbesti baiatule? codreanu a fost la concurs corect. tu esti cel de trecut prin DNA, ca tu ai ocupat o functie in mod abuziv basca ai mai numit vreo 5 prieteni de-ai tai tot fara examene, boranda, milea, munteanu. ce va mai place sa furati fara sa munciti!

marcu 17:14:14 / 09 Noiembrie 2017
profesoara a fost la toate examenele

bondoc si miu au incercat s-o pice la examen dar n-au reusit! ce-si bate joc marcu de voi cand stie bine ca stati la mana intinsa sa primiti cate o functie fara sa meritati. stie profesoara ce pramatii sunt miu si bondoc!

tanu 17:16:28 / 09 Noiembrie 2017
v-a tavalit prin praf marcu!

ce v-a facut marcu, ba baiatule, a tavalit-o pe bondoc prin praf ca si acum se scutura si tot prafuita a ramas.

autentic 17:18:54 / 09 Noiembrie 2017
cum a pacalit MIU profesorii?

cum a putut omul asta sa fie 7 luni inspector general? cine l-a pus pe neinsamnatul asta cu gandirea lui nula? asta chiar a crezut ca merita sa calce prin isj. ce face ministerul de-l tine inca pe scaun. astia nu se auosesizeaza sa-l dea mai repede jos ca a facut C-ta de rusine.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.3388 secunde