Ion Ţiriac a fost ales preşedintele Federaţiei Române de Tenis

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Tenis de câmp Ion Ţiriac a fost ales preşedintele Federaţiei Române de Tenis
Sport 19 Iunie 2019 / 14:48 277 accesări 0 comentarii

Ion Ţiriac este noul preşedinte al Federaţiei Române de Tenis, în urma alegerilor care au avut loc miercuri, la Centrul Naţional de Tenis de la Bucureşti. În vârstă de 80 ani, fostul mare jucător a obţinut de trei ori mai multe voturi decât principalul contracandidat, Marius Vecerdea. Din cele 46 de voturi valabil exprimate, Ion Ţiriac a primit 32 de voturi, Marius Vecerdea a primit 11 voturi, iar Ion Ţupa, trei voturi. Cel de-al patrulea candidat aflat pe buletinul de vot, Liviu Ursuleanu, nu a primit niciun vot. Al cincelea candidat, Răzvan Itu, a renunţat la candidatura la funcţia de preşedinte înainte de începerea votării.

Alegerea lui Ion Ţiriac în fruntea federaţiei ar trebui să deblocheze şi situaţia financiară. FRT nu a mai primit bani din 2017 de la Ministerul Tineretului şi Sportului, în urma litigiilor care au ajuns în instanţă. Ion Ţiriac revine într-o funcţie de conducere în sportul românesc, după ce în perioada 1998-2004 a fost preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2567 secunde