Județul Constanța are un nou prefect! E fost ofițer SRI!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Județul Constanța are un nou prefect! E fost ofițer SRI!
Administrație 02 August 2018 / 18:30 2724 accesări 3 comentarii

Județul Constanța are un nou prefect, după retragerea lui Ioan Albu de la începutul lunii iulie. Noul trimis al Guvernului în teritoriu este Dan Dumitru Jeacă, conform unei decizii adoptate în ședința Executivului de joi, 2 august. Jeacă a ocupat, din iunie 2017, funcția de subprefect, fiind numit la propunerea ALDE.

Înainte de a fi subprefect, Jeacă, a ocupat funcția de manager de zonă la punctele de lucru județene Constanța și Călărași ale Loteriei Române încă de la sfârșitul lui 2014. Conform CV-ului său publicat pe site-ul Loteriei Române, el a ocupat funcții de conducere în cadrul mai multor companii. Foarte interesat este faptul că, timp de șase ani, Dan Jeacă a fost ofițer operativ în cadrul Direcției Județene de Informații Constanța. În ceea ce privește studiile, Jeacă are o diplomă de licență în domeniul Socio-Psiho -Pedagogie eliberată de Academia Națională de Informații, de unde a obținut și un brevet de ofițer informații. În 2004 a absolvit un master de Legislație Maritimă la Universitatea Maritimă din Constanța, iar în 2013 a absolvit Facultatea de Management Financiar-Contabil din cadrul Universității „Spiru Haret” Constanța. La aceeași facultate a urmat și studii de masterat în domeniul Contabilitate Expertiză și Audit.

Loading...

3 comentarii

papu 09:21:12 / 03 August 2018
Hi de-al nostru

Nu exista notiunea de FOST OFITER DE INFORMATII. Din Securitate iesi doar cu picioarele inainte. DVS. nu stiti aceste lucruri?

Dar 12:23:28 / 03 August 2018
Cum !?

Nu ne interesează ce a fost și ce este, totul este să facă treabă bună pentru județul Constanța !? Dacă nu face treabă bună să plece, să vină unul care să facă ceva bun pentru oameni, că de aceea îl plătesc oamenii, ca să rezolve problemele care trebuiesc făcute și totodată rezultate pentru că sunt multe de rezolvat în acest județ și oraș Constanța care se zbate în : mizerie, indolență, este o groapă de gunoi a țării acesteia, Constanța a devenit un imens microb, o imagine dezolantă a României, un focar de infecție al României, zona de sud est a României este sub orice critică, dacă ajungi / mergi în oricare zonă a României, nu există atâta dezastru, dezamăgire, delăsare..... ! Această zonă este lăsată de izbeliște parcă intenționat și asta din cauza prefecților care au fost și nu au tras la răspundere primarii din județul Constanța, prefecții trebuiau să tragă un semnal de alarmă forurilor superioare de tot dezastrul din subordinea lor, una dintre cauze a fost și este că președintele psd-ului, dragnea liviu nicolae, se ocupă de "nepoțica" irina alexandra pentru a o crește bine, să își rezolve problemele care o frământă despre frumusețe, cosmetică și îmbunătățirea defectelor, dar toate acestea le rezolvă pe și cu bani grei de pe urma / spatele românilor care muncesc din greu pentru a satisface cerințele, nevoințele și mofturile "nepotei !? ", "strănepoatei !? " irina alexandra a lui tataie dragnea liviu nicolae !? El, dragnea liviu nicolae, cum să se mai ocupe de problemele României, când are atâââtea pe cap : nunta fiului, să o mărite pe "strănepoata" irina alexandra și care or mai urma !?

zic 14:52:42 / 03 August 2018
"fost"

Ai telegrafule acces la dosare/acte strict secrete, pentru a stii daca acest "fost" nu e si prezent? Nu exista "fost", poate "fost activ" - cu acte in regula, apoi sunt colaboratori, oameni de legatura, etc., dar nu mai "fosti" nu sunt.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2294 secunde