Junioara Laura Mihai, triplă campioană națională la haltere

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Junioara Laura Mihai, triplă campioană națională la haltere

Sport 08 Noiembrie 2017 / 17:24 738 accesări
În 2017, Bianca Dumitrescu a cucerit și două medalii de aur la Europenele U-17

În 2017, Bianca Dumitrescu a cucerit și două medalii de aur la Europenele U-17

La Bascov, localitate din județul Argeș, a avut loc săptămâna trecută faza finală a Campionatelor Naționale de haltere pentru juniori 1 (sportivi cu vârsta sub 20 de ani). Sportivii constănțeni de la CS Farul și Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru”, antrenați de Aurel Tătaru și Angheluș Beșleagă, au cucerit 12 medalii în total.

Cele mai bune rezultate le-a înregistrat farista Laura Mihai (categoria +90 kg, antrenor Angheluș Beșleagă), care a cucerit medalia de aur atât la total, cât și la cele două stiluri, smuls și aruncat. Tot trei medalii a obținut și colega sa de club Bianca Dumitrescu (categoria 48 kg, antrenor Angheluș Beșleagă): aur la smuls, argint la aruncat și la total. De trei ori a urcat pe podium și Alexandru Paliciuc (Farul, antrenor Aurel Tătaru), care la categoria +105 kg a cucerit argintul la smuls și la total și bronzul la aruncat.

Celelalte trei medalii, toate de bronz, au fost obținute de o halterofilă de la LPS, Georgiana Beșleagă (categoria +90 kg, antrenor Angheluș Beșleagă).12
Pagina a fost generata in 0.2753 secunde