Juniorii constănţeni, învingători la „Final 4 Talent” la handbal

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Juniorii constănţeni, învingători la „Final 4 Talent” la handbal
Sport 17 Iunie 2018 / 19:10 2257 accesări 1 comentariu

Ionuț Adrian Stănescu a fost declarat MVP-ul turneului la categoria de vârstă 2002-2003 (sursa foto: hcdobrogeasud.ro)

Ionuț Adrian Stănescu a fost declarat MVP-ul turneului la categoria de vârstă 2002-2003 (sursa foto: hcdobrogeasud.ro)

Turneul „Final 4 Talent”, al celor patru selecționate zonale, la mai multe categorii de vârstă, organizat la Tg. Mureş, de către Federaţia Română de Handbal, s-a încheiat cu rezultate foarte bune pentru juniorii de la HC Dobrogea Sud Constanţa şi CSŞ Medgidia care au fost chemaţi să evolueze în selecţionatele Muntenia - Dobrogea. Astfel, conform site-ului oficial al clubului constănţean, hcdobrogeasud.ro, la categoria de vârstă 2002-2003, interul dreapta al selecționatei Sud Sud-Est (Muntenia - Dobrogea), Ionuț Adrian Stănescu, a fost declarat cel mai bun jucător al turneului și a fost convocat la lotul național de cadeți! Stănescu jr. are 15 ani și vrea să calce pe urmele tatălui său, fostul mare portar Ionuț Rudi Stănescu, actualul președinte de la HC Dobrogea Sud, dar în altă postură, cea de marcator.

Și ceilalți juniori de la HCDS, extremele dreapta David Pavlov și Teodor Ștefan, au câștigat competiția cu selecționata Sud Sud-Est la categoria de vârstă 2004-2005. Pentru selecționatele Muntenia - Dobrogea au evoluat și trei handbaliști de la CSȘ Medgidia, Daniel Paraschiv, Amir Ablachim și Eduard Olaru.

Scopul principal al acestui programa lansat de FRH în 2017 este de a monitoriza permanent jucătorii care nu au nivelul optim pentru selecția la echipele naționale, astfel încât, în cazul în care evoluția lor este corectă, să poată fi oricând incluși în loturile reprezentative.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1449 secunde