Lucia Tarase, la prima expoziție personală

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Focus pe fotografia de concert

Lucia Tarase, la prima expoziție personală

Monden 21 Mai 2015 / 00:00 1947 accesări

De doi ani, Lucia Tarase studiază fotografia de concert, sub îndrumarea renumitului fotograf Davide Susa din Italia. Rezultatele studiilor și căutărilor sale se vor regăsi în prima sa expoziție personală și prima de acest gen din Constanța - „Soul Vibrations”. Vernisajul va avea loc sâmbătă, de la ora 17.00, la Argo Pub, situat pe strada Mircea cel Bătrân nr. 105. Muzeograful Geta Deleanu şi Vladimir Brişcariu, profesor la Şcoala de fotografie Foto Professional din Constanţa, vor vorbi despre fotografiile care surprind artişti români şi străini din domeniul muzical.

MUZICĂ ȘI IMAGINE La acest eveniment vor participa artiştii Corneliu Stroe, Roxana Stroe și trupa rock Maddriven, formată din: Gabi Nicolau, Tibi Duţu, Cristian Broască, Bogdan Costea, Cosmin Muja. Lor li se vor alătura Ionuţ Micu, Dorian Pîrvu și Silviu-George Covaci. În programul serii este inclus un recital susținut de Andreea Dragu. Evenimentul va fi moderat de Amelia Stănescu.

Lucia Tarase studiază din anul 2013 fotografia de concert, sub îndrumarea lui Davide Susa din Italia, specializat pe fotografia de jazz, cu numeroase premii JazzIt Awards. Tot din 2013, ea este fotograf voluntar la Asociaţia „Dăruieşte aripi” din Constanţa și membru VSLO (Festivalul de arte vizuale „Vama sub Lumini de Oscar”), iar din 2015 este membru al Asociaţiei Foto Club CloseUp, Bucureşti.

În 2014, Lucia Tarase a colaborat la proiectul fotografic naţional „Sculptori cu lucrări în România”, iar în toamnă a organizat evenimentul „Fotografie în stradă”. Tânăra pasionată de fotografie a obținut Premiul al II-lea la concursul foto internaţional organizat de Associazione Culturale „Elementi Dinamici” din Matera, Italia, 2014.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.1493 secunde