Lucian Bute şi-a încheiat cariera de boxer

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Este oficial

Lucian Bute şi-a încheiat cariera de boxer

Sport 21 Martie 2019 / 10:29 381 accesări
Sursa foto: Facebook Lucian Bute

Sursa foto: Facebook Lucian Bute

Într-o conferinţă de presă susţinută în Canada, la Montreal, boxerul Lucian Bute, în vârstă de 39 de ani, şi-a anunţat retragerea din activitate. Bute, care a a deţinut titlul mondial IBF în perioada octombrie 2007 - mai 2012, a declarat că s-a gândit la acest lucru după naşterea copiilor, Ema şi Eric Stephan. „Nu mai am nimic de dovedit. Mă bucur că sunt sănătos şi mă pot ocupa de familie”, a spus Lucian Bute.

„Mi-am încheiat cariera de boxer. Cu diplome, medalii, centuri și burse pe măsura rezultatelor dar și .... fără număr antrenamente, eforturi și sacrificii... Totul ar fi rămas un vis fără muncă, disciplină, seriozitate și credință.Moment emoţionant în viața mea, dar sunt ferm convins că am luat decizia cea mai bună pentru mine şi familia mea!”, a fost şi mesajul postat pe pagina personală de Facebook.

Ultimul meci al lui Bute a avut loc la 25 februarie 2017, când a fost învins de columbianul Eleider Alvarez, prin KO în repriza a cincea. Lucian Bute îşi încheie cariera la profesionişti cu un bilanţ de 32 de victorii, trei înfrângeri şi o remiză.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.3944 secunde