Mamele cu venituri din drepturi de autor, somate să restituie statului sume importante

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Mamele cu venituri din drepturi de autor, somate să restituie statului sume importante
Social 19 Mai 2017 / 15:03 266 accesări 0 comentarii

Un nou scandal tulbură apele de la Ministerul Muncii. Mamele cu venituri din drepturi de autor sunt somate să restituie bani statului român. Femeile au primit acasă somaţii prin care sunt înştiinţate că au primit plăţi necuvenite. Totul a pornit de la cazul unei jurnaliste, care a sesizat autorităţile după ce a fost nevoită să dea banii înapoi. Acum, Ministerul Muncii analizează şi alte asemenea situaţii, iar surse din cadrul instituţiei susţin că numărul celor care s-ar afla în aceeasi situaţie depăşeşte 50 de mii.

Antena 3 a prezentat cazul mamelor care încasează drepturi de autor şi primesc indemnizaţii mai mici pentru creşterea copilului. Întrebată ce decizie a luat în această privinţă, ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, s-a arătat iritată şi a spus că... „deocamdată lucrăm la ea (legea indemnizațiilor - n.r.), ce să vă spun. V-am spus de fiecare dată același lucru. Nu vedeți că sunt în Parlament de trei zile? Ce să decid? Să cerceteze ANAF-ul, nu Ministerul Muncii”.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Pagina a fost generata in 0.2227 secunde