Mașină spulberată de tren, la Tuzla! Victimă grav rănită!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Mașină spulberată de tren, la Tuzla! Victimă grav rănită!

Eveniment 14 August 2017 / 11:05 3447 accesări

Un accident feroviar grav a avut loc luni dimineață, în jurul orei 10.45, în localitatea Tuzla, județul Constanța. Un autoturism ar fi fost lovit în plin de tren. În urma impactului, o persoană aflată în mașină a fost lovită grav. Personalul medical de la Serviciul de Ambulanță Județean Constanța au ajuns rapid la fața locului. Pentru transportul victimei, a fost solicitatră intervenția unui elicopter SMURD.

Din primele informații, se pare că victima a decedat. Bărbatul, în vârstă de 49 de ani, a fost supus procedurilor de resuscitare dar, din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

CUM S-A ÎNTÂMPLAT TRAGICUL ACCIDENT

Din primele informații, se pare că șoferul autoturismului, un bărbat în vârstă de 49 de ani, din Eforie Sud, a vrut să treacă dinspre plajă spre localitate, dar nu a observat trenul Regio Mangalia-Constanța. În urma impactului puternic, autoturismul s-a răsturnat, iar bărbatul a fost proiectat prin geam, după care mașina a venit peste el. Mai mulți oameni i-au sărit în ajutor și l-au scos de sub mașină. Deși echipajul elicopterului SMURD sosit la fața locului a încercat să-i salveze viața bărbatului, toate eforturile medicilor au fost în zadar. Victima are un copil de 14 ani. Atunci când a fost lovit de tren, bărbatul mergea la un prieten din Tuzla cu care planificase să meargă la pescuit.12