Nu există o dată limită pentru desfăşurarea finalei UEFA Champions League

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal internaţional

Nu există o dată limită pentru desfăşurarea finalei UEFA Champions League

Sport 06 Aprilie 2020 / 12:27 814 accesări

UEFA a dezminţit informaţia potrivit căreia ar exista o dată limită pentru desfăşurarea finalei UEFA Champions League. Forul european a precizat, într-un comunicat, că nu există în acest moment o dată limită pentru încheierea ediţiei 2019-2020 a Ligii Campionilor la fotbal.

„Preşedintele a fost foarte clar în privinţa faptului că nu precizează o dată anume pentru încheierea sezonului. UEFA analizează în prezent toate opţiunile pentru încheierea sezonului în campionatele naţionale şi cupele europene, în legătură cu Asociaţia Europeană a Cluburilor şi cu ligile europene, în cadrul unui grup de lucru înfiinţat la 17 martie. Prioritatea tuturor membrilor acestui grup este menţinerea sănătăţii publice. Sunt analizate diferite opţiuni de disputare a meciurilor în iulie şi august dacă este necesar, în funcţie de de data reluării campionatelor”, se arată în comunicatul UEFA.

Într-un interviu acordat canalului german ZDF, preşedintele UEFA, Aleksander Ceferin, a anunţat luna august ca termen pentru încheierea UEFA Champions League şi UEFA Europa League.

„Iulie-august mi se pare a fi o perioadă favorabilă pentru a încheia competiţiile noastre europene. Pe de altă parte, încheierea acestor competiţii în septembrie şi octombrie ar fi, fără îndoială, prea târziu”, a spus Ceferin.12