O nouă poză cu Ludovic Orban fumând la Palatul Victoria, chiar de Ziua Mondială fără Tutun

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
O nouă poză cu Ludovic Orban fumând la Palatul Victoria, chiar de Ziua Mondială fără Tutun
Politică 31 Mai 2020 / 19:37 981 accesări 0 comentarii

Astăzi este ziua mondială fără tutun. Cu ocazia acestei zile te-ai trezit pe facebook cu o nouă poză cu premierul tău în care fumează şi nu poartă masca cum trebuie. Poza a fost postată de consilierul Liei Olguţa Vasilescu care spune că este făcută chiar în sala de şedinţe. Această fotografie apare la doar 2 zile după scandalul în care mai mulţi miniştri dar si Ludovic Orban, apar în biroul lui, nepurtând mască iar doi dintre ei fumau. Bineînţeles internauţii au comentat imediat această nouă poză. Pe mulţi dintre ei nu îi deranjează că premierul fumează în spaţiu inchis, ci mai degraba că nu poartă corect mască. Alţii spun că ar fi un război in PNl şi că cineva ar încerca să scape de Ludovic Orban.

" Mai bine renunţă la mizeriile astea cu măşti şi izolări şi distanţari şi lumea îl va agrea mai mult.Nu fumatul e problema ci măsurile luate pe care ei nu le respectă"

"Ca multi alţi sefi din institutiile statului. Cine ii controlează? ??"

"Deja e serial ..cineva vrea sa scape de Orban ...chiar unii din partid fac asta"

"E clar, asta e răzbunare, cineva de lângă el trimite pozele PSD-istilor ca sa scape de Orban"

Ludovic Orban riscă aşadar o nouă amendă. 1000 de lei pentru că nu poartă corect masca şi 500 de lei pentru fumatul în spaţiile publice închise. Am încercat să îl intrebăm pe premier dacă va plăti o nouă amendă însă nu a răspuns la telefon.

Ludovic Orban a explicat povestea primei fotografii în care apare fumând la Guvern

Ludovic Orban a revenit cu clarificări în privinţa primei controversate fotografii de la Guvern. Premierul a precizat că poza a fost făcută cu ocazia zilei sale de naştere şi că, dacă este nevoie, va plăti amenda pentru că a fumat într-un spaţiu închis.

"Este o poza de ziua mea, după ora 15 că eram cu mai mulţi colegi de-ai mei, mi-au făcut o surpriză şi au venit să-mi ureze la mulţi ani. După ce au venit i-am servit, vedeţi că sunt farfurii pe masă. I-am servit cu o gustare, cu un pahar de bere, de whisky. Faptul că nu purtam mască se datora în primul rând faptului că eram după ce mâncasem şi îi servisem pe colegi cum e firesc", a declarat premierul Ludovic Orban, vineri seară.

Taguri articol
OrbanMascăFumat


Pagina a fost generata in 0.1616 secunde