PARTIZAN! Avem cu ce ne lăuda, să știe toată lumea!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

PARTIZAN! Avem cu ce ne lăuda, să știe toată lumea!

Divertisment 07 Mai 2018 / 22:22 1013 accesări

Plesca Adrian (Artan) la voce, RĂzvan Moldovan (Suedezu') la chitară, Andrei Bărbulescu la tobe și Augustin Nicolae la bas vin la Doors cu Rock, Industrial, Post Punk românesc. Ei sunt acei puţini artişti cu carieră solidă care au evitat soluţiile facile şi au stat departe de compromisuri. Toată lumea care îi iubeşte îi apreciază, şi viceversa.

Partizan este un produs 100% românesc și reprezintă suflul natural al străzii bucureștene.

Partizanii se feresc de tot ce înseamnă satiră sau critică la adresa oamenilor obişnuiţi. Aduc situaţii din dimensiunea reală şi le transpun în una ştiinţifico-fantastică.

Adrian Pleșca (Artan), (n. 31 martie 1961) este un cântăreț român. A studiat vioara la grădiniță, pianul în clasele I - VII și contrabasul în clasa a VIII-a. A urmat cursurile Facultății de Metalurgie din cadrul Universității Politehnice din Bucureștiși a lucrat la Combinatul Siderurgic Călărași. În octombrie 1982 a început să cânte cu formația Timpuri Noi, pe care a fondat-o împreună cu prietenul său din copilărie, Răzvan Moldovan și a devenit cunoscut drept „Artanׅ“. După 1990, trupa a ajuns celebră cu piese ca „Stere" sau „Tanța". Din august 1990, Adrian Pleșca cântă în Corul Radio.

În cei aproape 30 de ani de Timpuri Noi, Artan a făcut o pauză de cinci ani, între februarie 2001 și 2006, când a înființat trupa Partizan, ce avea să dea lovitura cu piesa „Fata mea", o melodie fredonată de toată lumea datorită versurilor ironice.

În 2004, trupa Partizan s-a destrămat iar Artanu a reînființat trupa Timpuri Noi. În 2009 părăsește formația. Reînfințează formația Partizan în 2011.

Partizan creează un univers paralel în care ne regăsim cu toţii. Pe 12 mai, la Doors Club, Constanța!

Info și rezervări: 0763661622.12
Pagina a fost generata in 0.2184 secunde