Percheziții într-un dosar privind mai multe infracțiuni de furt calificat

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Percheziții într-un dosar privind mai multe infracțiuni de furt calificat

Eveniment 26 Septembrie 2022 / 17:08 666 accesări

Urmare a cercetărilor în 13 dosare privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța - Biroul Investigații Criminale au identificat 2 bărbați, de 18, respectiv 20 de ani, bănuiți de comiterea faptelor.

Astfel, în perioada iunie-august 2022, cei în cauză au sustras bunuri din interiorul mai multor autoturisme, care se aflau parcate în municipiul Constanța.

La data de 21 septembrie, polițiștii de investigații criminale, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au pus în aplicare 3 mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Constanța, fiind descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, mai multe bunuri cu valoare probatorie.

De asemenea, bărbații sunt cercetați și pentru săvârșirea mai multor infracțiuni de accel ilegal la un sistem informatic.

În urma administrării probatoriului în cauză, cei 2 au fost reținuți, pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

Aceștia au fost prezentați Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, cu propunere de sesizare a instanței de judecată în vederea arestării preventive. Ulterior, instanța a admis propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română, precum și al Unității Teritoriale de Analiză a Informației Constanța.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1527 secunde