Persoane blocate în vamă la Negru Vodă

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Persoane blocate în vamă la Negru Vodă
Eveniment 08 Ianuarie 2017 / 20:13 1121 accesări 0 comentarii

Nu mai puțin de 15 cetățeni români au rămas blocați în vama Negru Vodă. Reprezentanții Consiliului Județean Constanța (CJC) au explicat că persoanele în cauză nu își pot continua drumul din cauza faptului că, între vamă și intrarea în orașul Negru Vodă există o porțiune de drum blocată de zăpadă. De asemenea, pe teritoriul bulgar, există în jur de 30 de persoane care așteaptă să intre în România prin acest punct de frontieră. Reprezentanții Consiliului Județean Constanța au anunțat că, la fața locului se va deplasa și președintele instituției, Horia Țuțuianu. "O să se acționeze cu utilaje pentru a debloca drumul, astfel încât să se fluidizeze traficul în vama Negru Vodă. În aceleași timp, din această seară, în urma acțiunilor de deszăpezire, se circulă și pe traseul Vama Veche - Constanța", spun reprezentanții CJC.

În jurul orei 21.00, operațiunile de deszăpezire a drumului dintre Constanța și Negru Vodă erau în toi. Reprezentanții CJC au spus că, după degajarea acestui sector de drum, se va trece și la deblocarea tronsonului de acces spre vamă.

Oamenii blocați în vama Negru Vodă au plecat cu succes din punctul de frontieră. Potrivit reprezentanților CJC, vorbim despre cetățeni români, moldoveni și bulgari, care au plecat spre Constanța. Oamenii spun că au stat blocați în vamă de vineri dimineață.

MINISTUL DE INTERNE: AM ADUS DIN BULGARIA 99 DE PERSOANE, DINTRE CARE 20 DE COPII

Ministrul afacerilor interne, Carmen Dan, a anunțat, duminică seara, că autoritățile române au reușit să aducă în România, din Bulgaria, 99 de persoane blocate în această țară din cauza ninsorilor abundente. "99 de persoane — 20 de copii și 37 de mașini. I-am adus în România în trei etape. Primele 13 mașini cu 38 de persoane au intrat în Vama Veche la ora 17.03. O a doua coloană însoțită de poliție și preluată de către polițiștii români, de 17 mașini și 55 de persoane, la 17.15 au intrat în Vama Veche. A treia coloană — 7 mașini, 26 de persoane — au intrat în Vama Veche la 18.25", a declarat Dan. Ministrul a precizat că o parte din aceștia au rămas în județul Constanța, unii dintre ei având domiciliul acolo, iar o altă parte au plecat către București însoțiți de echipaje de poliție.

Vezi video aici:

https://youtu.be/eRl8Vq2vohI

https://youtu.be/v8DliZ4P0U4

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Pagina a fost generata in 0.2022 secunde