Peste 100 de persoane au fost evacuate preventiv, în ultimele 24 de ore

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Peste 100 de persoane au fost evacuate preventiv, în ultimele 24 de ore
04 Iunie 2016 / 11:04 355 accesări 0 comentarii
Purtătorul de cuvânt al MAI, Monica Dajbog

Purtătorul de cuvânt al MAI, Monica Dajbog

Peste 100 de persoane au fost evacuate preventiv din patru județe în ultimele 24 de ore, deși nu s-au mai înregistrat situații de risc deosebit pentru populație ca urmare a fenomenelor hidro-meteorologice, în prezent majoritatea întorcându-se la casele lor, a declarat, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al MAI, Monica Dajbog.

"În ultimele 24 de ore, nu au mai fost înregistrate situații dramatice sau de risc deosebit pentru populație, fiind însă evacuate preventiv 113 de persoane din patru județe. La această oră sunt în continuare evacuate doar 34, restul întorcându-se la casele lor. În ultimele 24 de ore, au fost desfășurate intervenții cauzate de situații de urgență în 155 de localități. Menționez că nu avem localități izolate", a precizat Dajbog.

Taguri articol
Loading...
Din aceeaşi secţiune Ştiri similare
Vezi mai multe ştiri

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Pagina a fost generata in 0.2121 secunde