Peste 55 de kilograme de droguri, găsite și confiscate de oamenii legii

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
În ultimele două săptămâni

Peste 55 de kilograme de droguri, găsite și confiscate de oamenii legii

17 Septembrie 2016 / 11:36 880 accesări

În perioada 2 - 15 septembrie poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate au ridicat peste 55 de kilograme de droguri şi peste două mii de comprimate, anunţă Poliţia Română.

"Pentru destructurarea unor grupări infracţionale, Poliţia Română a efectuat, pe parcursul a două săptămâni, 197 de percheziţii domiciliare. Au fost ridicate unități de calcul, medii de stocare, telefoane mobile, o armă, cartușe, peste 55 de kg. de droguri, 2.098 de comprimate, aproape 40.000 de lei, peste 13.000 de euro și au fost instituite măsuri asigurătorii asupra unui autoturism", anunţă Poliţia Română printr-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, "în cadrul investigaţiilor, pentru probarea activităţii infracţionale a 208 persoane bănuite, poliţiştii au făcut 197 de percheziţii ce au vizat atât imobilele folosite de acestea, cât şi autovehicule pe care cei în cauză le utilizau în activitatea infracţională. În urma administrării probatoriului, 79 de persoane au fost reţinute sau arestate, faţă de o persoană a fost luată măsura controlului judiciar, iar față de o altă persoană s-a dispus măsura arestului la domiciliu".

La acţiunile desfăşurate au participat 401 poliţişti din cadrul structurilor de combatere a criminalităţii organizate, care au beneficiat de sprijinul celorlalte structuri centrale şi teritoriale ale Poliţiei Române.12
Pagina a fost generata in 0.2042 secunde