Platonic Band aduce muzica celor de la The Beatles în memoria constănțenilor

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Platonic Band aduce muzica celor de la The Beatles în memoria constănțenilor

Divertisment 27 Noiembrie 2016 / 08:35 1724 accesări

Sursa foto: Berti Barbera, facebook

Sursa foto: Berti Barbera, facebook

Cu evenimentul „An Evening With The Beatles“, formația „Platonic Band“ ne amintește, la Club Doors, de minunații muzicieni de la „The Beatles“. Iar fără Beatles, nu există muzică rock modernă...

„The Beatles“ a fost unul dintre grupurile a cărui muzică a fost cea care a influențat puternic era rock care a urmat. Grupul a fost alcătuit din John Lennon (vocal, chitară ritmică), Paul McCartney (vocal, chitară bas), George Harrison (chitară solo) și Ringo Starr (baterie). Ei au avut ca țintă generațiile de tineri rezultate de după al Doilea Război Mondial, în Anglia, SUA etc. Fără dubiu, "The Beatles" este unul din cele mai faimoase și de succes grupuri în istoria muzicii rock, contorizând peste 1,1 miliarde de discuri vândute în lumea întreagă.

„Platonic Band“ (Nicu Patoi – chitară, Adrian Ciuplea – chitară bas şi violoncel, Răzvan „Lapi” Lupu – tobe şi Berti Barbera – percuţie) reprezintă întruparea unui vis blues/jazz format din note nemuritoare şi a unei experienţe în urma căreia timpul îşi pierde puțin din veșnicie. Înfiinţată încă din 1995, Platonic Band şi-a creat un nucleu din oameni extraordinari, care creează muzică cu o mare dăruire.

Acești muzicieni români deosebiți vor încerca (și vor reuși) să se abată de la stilul lor cunoscut deja ascultătorilor cântând, duminică, 27 noiembrie 2016, la Club Doors, muzica formației „The Beatles“, o încercare de virtuozitate muzicală pe care constănțenii nu au mai cunoscut-o, deși Constanța a mai fost un port primitor pentru „Platonic Band“, în ultimii ani. Abordarea îndrăzneață, de această dată, a muzicii formației „The Beatles“ ne duce cu gândul la adevăratele valori din muzica universală.

Vezi video aici:

https://youtu.be/X_GPOHMIXGQ

https://youtu.be/ocC7-hph9nk

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.2632 secunde