Poliția belgiană a arestat un bărbat care a fost văzut alături de Khalid El Bakraoui

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Poliția belgiană a arestat un bărbat care a fost văzut alături de Khalid El Bakraoui
25 Martie 2016 / 11:04 212 accesări 0 comentarii

Poliţia a arestat un bărbat care a fost văzut, în imaginile surprinse de camerele de luat vederi, în compania lui Khalid El Bakraoui, atacatorul care s-a detonat într-o staţie de metrou din Bruxelles, relatează publicaţia De Standaard, însă informaţia nu a fost confirmată de procurorul federal.

Ziarul De Standaard, citat de Reuters online, a informat că bărbatul a fost arestat după ce un poliţist l-a recunoscut după ce l-a văzut anterior în imaginile surprinse de camerele de luat vederi.

Khalid El Bakraoui, în vârstă de 27 de ani, care s-a aruncat în aer într-o staţie de metrou din Bruxelles, este fratele lui Brahim El Bakraoui, care s-a detonat cu o oră înainte, pe aeroportul Zaventem din capitală.

Atentatele comise pe 22 martie în oraşul belgian Bruxelles s-au soldat cu 31 de morţi şi 316 răniţi, fiind revendicate de organizaţia teroristă Stat Islamic.

Între timp, radiodifuziunea publică RTBF a anunţat că poliţia a reţinut-o pe cea de-a şaptea persoană în cartierul Forest din Bruxelles, după ce şase suspecţi în cazul atentatelor din capitală de marţi, au fost arestaţi în cursul nopţii de joi spre vineri, într-o amplă operaţiune desfăşurată în cartierul Schaerbeek din capitală.

Taguri articol


Pagina a fost generata in 0.1694 secunde