Primul succes pentru baschetbalistele de la CS Phoenix-Ştiinţa în actualul sezon

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Baschet feminin / Liga Naţională, etapa a 3-a Primul succes pentru baschetbalistele de la CS Phoenix-Ştiinţa în actualul sezon
Sport 13 Octombrie 2019 / 11:31 687 accesări 1 comentariu

În etapa a treia din Liga Naţională de baschet feminin, echipa CS Phoenix-Ştiinţa Constanţa a obţinut prima victorie din actualul sezon. În partida disputată sâmbătă, în Sala Sporturilor din Constanţa, baschetbalistele antrenate de Carmin Popa și Ramona Coroamă au câştigat cu scor 80-44, la pauză 50-21, întâlnirea cu Rapid Bucureşti.

Scorul pe sferturi în meciul Phoenix-Ştiinţa - Rapid: 21-12, 29-9, 22-11, 8-12.

Punctele echipei constănțene au fost înscrise de Lauren Brozoski 30, Vladinka Erak 22, Andreea Beldian 10, Andreea Mititelu 9, Katarina Matijevic 5, Drazana Vulic 2 şi Mădălina Geleriu 2.

„Cu Lauren „Boogie“ Brozoski, Vladinka Erak și Andreea Beldian în mare formă, am bifat astăzi (n.r. - sâmbătă) primul succes din acest sezon al Ligii Naționale la baschet feminin: 80 la 44 a fost scorul cu care fetele noastre, conduse de pe margine de cuplul Popa-Coroamă, s-au impus în fața celor de la Rapid București, într-o partidă contând pentru etapa a treia a campionatului. Tot la capitolul câștiguri trecem și prestația tuturor celorlalte jucătoare, dar mai ales a tinerelor speranțe ale clubului nostru și ale baschetului constănțean.”, fost mesajul postat pe pagina de Facebook a clubului constănţean.

În următoarea etapă, CS Phoenix-Ştiinţa va juca în deplasare, sâmbătă, 19 octombrie, cu CS Agronomia Bucureşti.

Dar până atunci, miercuri, 15 octombrie, de la ora 17.00, CS Phoenix-Ştiinţa va întâlni în Sala Sporturilor din Constanţa, în Cupa României, echipa ACS KSE Tg. Secuiesc.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1957 secunde