PROTEST LA COTROCENI, în fața porții preşedintelui Klaus Iohannis

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

PROTEST LA COTROCENI, în fața porții preşedintelui Klaus Iohannis

Politică 17 Februarie 2018 / 17:20 2168 accesări

Un protest împotriva preşedintelui Klaus Iohannis s-a desfăşurat, sâmbătă după amiaza, în faţa Palatului Cotroceni, printre participanţi numărându-se şi deputatul PSD Liviu Pleşoianu, care şi-a exprimat nemulţumirea că şeful statului "o acoperă" pe Laura Codruţa Kovesi, procurorul şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Pleșoianu a vorbit despre înregistrările apărute în media în ultima săptămână. "Domnul Iohannis a spus că nu a ascultat acele probe audio care au fost difuzate duminică seara, a spus că nu a citit nici stenogramele ca urmare a probelor audio, în acelaşi timp s-a pronunţat că este o încercare jalnică a unor penali. Întrebarea este foarte simplă pentru nişte oameni dotaţi cu logică din această ţară: dacă nu ai citit stenogramele, dacă nu ai urmărit probele audio, atunci cum te exprimi, de unde ştii despre ce vorbeşti", a adăugat deputatul PSD.

Parlamentarul social-democrat a vorbit şi despre anunţul făcut de ministrul Justiţiei cu privire la raportul referitor la DNA. "Este o chestiune ilogică să vii de urgenţă din Japonia, după care ne anunţi că ne vei anunţa. Este absolut aberant din punctul meu de vedere. (...) Singura decizie normală pe care poate să o ia un ministru al justiţiei, oricare ar fi el în această ţară, este să solicite revocarea doamnei Kovesi şi a domnului Lazăr", a susţinut Liviu Pleşoianu, conform Agerpres.

La manifestaţie participă şi fostul ofiţer SRI Daniel Dragomir, care a spus că a venit la protest să îşi apere drepturile, "aşa cum fiecare cetăţean român trebuie să o facă". De asemenea, sunt prezente şi câteva persoane care o susţin pe Laura Codruţa Kovesi, printre care şi jurnalistul Mălin Bot, conform stiripesurse.ro.

Citește și:

ACUM: Protest la Cotroceni!12
Pagina a fost generata in 0.1772 secunde