Reducerea grăsimii din alimentaţie

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Reducerea grăsimii din alimentaţie

Sănătate 02 August 2010 / 00:00 603 accesări

Reducerea grăsimii din alimentaţie nu înseamnă că vei avea o viaţă în care vei consuma mâncăruri fără gust. Sunt specialişti care recomandă să se renunţe parţial sau chiar de tot la produsele de origine animală, deoarece acestea sunt bogate în grăsimi. Printre acestea se numără carnea roşie, carnea de pasăre şi unele produse lactate, precum laptele, untul şi smântâna. Dacă totuşi doreşti să mănânci carne, alege carnea slabă, cea provenită de la păsările de curte sau carnea de peşte, sfătuiesc specialiştii. În cazul lactatelor, medicii le recomandă pe cele degresate. Este ideal ca în alimentaţie să fie inclusă o cantitate mai mare de fructe şi legume proaspete. Foarte important este să încerci să consumi aceste fructe şi legume proaspete. De asemenea, încearcă să reduci cantitatea de fructe cu coajă lemnoasă consumată, unt de arahide şi măsline.



Ştiri recomandate

12