România, pe primul loc la EMF E-Sports EURO 2020

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal pe calculator

România, pe primul loc la EMF E-Sports EURO 2020

Sport 01 Iunie 2020 / 11:16 1034 accesări
Sursa foto: Facebook Federatia de Minifotbal din Romania

Sursa foto: Facebook Federatia de Minifotbal din Romania

Federaţia de Minifotbal din Romania a anunţat, pe pagina oficială de Facebook, faptul că Daniel Ionuţ Constantinescu a devenit campion european la FIFA 20 pe PS 4, după ce a câştigat finala competiţiei EMF E-Sports EURO 2020 organizată în mediul virtual de Federaţia Europeană de Minifotbal.

În ultimul act, Daniel Ionuţ Constantinescu l-a învins pe bulgarul Nikolay Bokov, cu scorul general de 6-1 (4-0 şi 2-1). În semifinale, Daniel Ionuţ Constantinescu a trecut de Alexandru Core, cu scorul de 6-1. În finala mică, Alexandru Core a cedat în duelul cu Pavlo Apenko (Ucraina).

„Trofeul inaugural al competiţiei organizate de EMF vine în Romania, la campionul naţional al turneului organizat la inceputul lunii mai de FMR. Felicitări, totodată, lui Alexandru Core, pentru locul 4 obţinut în turneul european, cu 64 de jucători la start.

Mulţumim celor 5 jucători care au reprezentat România, cu succes, la ediţia inaugurală a EMF EURO 2020 E-Sports: Daniel Constantinescu, Alexandru Core, Andrei Szocsi, Răzvan Hrişcă şi Robert Bratu”, a fost mesajul postat pe pagina de Facebook Federatia de Minifotbal din Romania.12