România va lupta pentru trofeul eEURO 2020

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal virtual România va lupta pentru trofeul eEURO 2020
Sport 20 Mai 2020 / 12:56 482 accesări 0 comentarii
Sursa foto: www.frf.ro

Sursa foto: www.frf.ro

Site-ul oficial al Federației Române de Fotbal (FRF) a anunţat că naționala de e-fotbal a României va juca la finalul săptămânii, la 23 și 24 mai, la eEURO, în competiția online organizată de UEFA prin intermediul jocului KONAMI eFootball PES 2020.

Naționala noastră va fi reprezentată la turneul final de Adrian Urma (Iași) și Cristian Radu (București). România a reușit să se califice la eEURO după ce a câștigat grupa din calificări, depășind Portugalia, Slovenia, Scoția și Liechtenstein.

Inițial, turneul final era programat în luna iulie, la Londra, cu ocazia finalei EURO 2020, însă, din cauza pandemiei COVID-19 și în urma amânării Europeanului pentru anul viitor, competiția de PES s-a mutat în online.

La eEURO, România face parte dintr-o grupă alături de Spania, Germania și Bosnia-Herțegovina. Nu se va juca însă în sistemul clasic ”fiecare cu fiecare”. Învingătoarele din primele două jocuri se întâlnesc într-un meci decisiv de calificare. Însă învinsa mai are o șansă: va întâlni într-un joc de departajare pe câștigătoarea din duelul echipelor care au pierdut prima dispută.

„Debutăm sâmbătă, 23 mai, de la ora 13:30, contra Spaniei, în direct pe Facebook Echipa națională și YouTube FRF TV. Toate jocurile tricolorilor vor fi transmise live”, notează www.frf.ro.

Meci 1

Spania - România, ora 13.30

Meci 2

Bosnia-Herțegovina - Germania, ora 13.30

Meci 3

Învinsă meci 1 - Învinsă meci 2, ora 15.00

Meci 4

Învingătoare meci 1 - Învingătoare meci 2, ora 18.00

Meci 5 (de departajare)

Învinsă meci 4 - Învingătoare meci 3, ora 21.00

Câștigătoarele meciurilor 4 și 5 merg mai departe în sferturile de finală.

Vor evolua doi jucători din fiecare echipă, pe rând. Se cumulează scorul din cele două partide pentru desemnarea învingătoarei. În caz de egalitate, va avea loc un meci 3 cu regula ”golului de aur”.

Finala se va disputa în sistem cel mai bun din 5 meciuri. Fazele eliminatorii sunt programate duminică, 24 mai, începând cu ora 12:00.

Componența eEURO 2020 -

Grupa A: Bosnia-Herțegovina, Germania, ROMÂNIA, Spania.

Grupa B: Danemarca, Italia, Serbia, Turcia.

Grupa C: Croația, Luxemburg, Muntenegru, Țările de Jos.

Grupa D: Austria, Franța, Grecia, Israel.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1494 secunde