Simona Halep, invitata emisiunii „Tennis Legends”

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Tenis de câmp Simona Halep, invitata emisiunii „Tennis Legends”
Sport 05 Aprilie 2020 / 13:23 663 accesări
Sursa foto: Facebook Simona  Halep

Sursa foto: Facebook Simona Halep

Tenismena constănţeană Simona Halep a fost invitata emisiunii „Tennis Legends” de la Eurosport, alături de Mats Wilander, Boris Becker şi Tommy Haas. În cadrul acesteia s-a discutat despre activităţile pe care le desfăşoară Simona Halep în autoizolare din cauza pandemiei de coronavirus şi despre situaţia din ţara noastră.

„Mă trezesc pe la 10.00-11.00, fără alarmă, fără program. Ies la o alergare, apoi revin în casă şi fac exerciţii pentru abdomen, pentru picioare. Lucrez în fiecare zi pentru condiţia fizică şi mă simt pregătită, chiar dacă voi avea probleme la reluarea turneelor. Îmi este dor de circuit, de jucătoare şi de toţi oamenii implicaţi în organizarea lor. Dar pot să văd şi partea pozitivă a lucrurilor. Sunt acasă din februarie. Nu am mai stat aşa de mult timp acasă de mulţi ani”, a declarat Halep, care crede că situaţia din România se va înrăutăţi: „În Romania situaţia nu e chiar cea mai bună în acest moment. Totul s-a închis şi se va înrăutăţi pentru că mulţi oameni infectaţi vor veni în ţară din Italia şi va fi greu pentru spitale să managerieze problema. Eu m-am autoizolat cu o săptămână înaintea impunerii carantinei. Trăim vremuri grele, dar trebuie să acceptăm realitatea”.

Reamintim că WTA şi ATP şi au hotărât suspendarea turneelor de tenis până la 13 iulie, din cauza pandemiei de Covid-19.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1409 secunde