Simona Halep nu şi-a imaginat vreodată așa ceva

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Tenis de câmp Simona Halep nu şi-a imaginat vreodată așa ceva
Sport 09 Aprilie 2020 / 11:06 726 accesări 0 comentarii
Simona Halep: „Totul e închis, este ceva incredibil”

Simona Halep: „Totul e închis, este ceva incredibil”

În emisiunea Garantat 100% difuzată la TVR 1, tenismena constănţeană Simona Halep s-a declarat șocată din cauza epidemiei de coronavirus, nici în cel mai urât vis neputându-şi imagina că se va ajunge la actuala situaţie din lume. Simona Halep a decis să-și petreacă perioada de izolare la București.

„Petrec timpul în apartamentul meu de la București și dorm destul de mult. După ce mă trezesc, merg să alerg prin complex și fac mișcare în casă. Eu m-am autoizolat complet, mă mai duc la părinţii mei, pentru că mă ia dorul. Ca să putem evita ceva grav, asta e, acceptăm interdicţia, reacţionăm în modul corect. Nu mi-am putut imagina vreodată aşa ceva. Nici în cel mai negru vis nu mi-am imaginat să se oprească globul aşa, deodată.

Pentru mine este un şoc, sunt destul de tânără şi nu am prins multe greutăţi, dar aşa ceva este de domeniul fantasticului. Să fie toată lumea închisă în casă, pentru mine e ceva wow. Şi faptul că nu se mai călătoreşte, sunt anulate cursele de avion, totul e închis, este ceva incredibil”, a declarat Simona Halep.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1311 secunde