Suporterii dinamovişti, evacuaţi din stadion la partida Viitorul - Dinamo

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Meci oprit pentru aproximativ 25 de minute

Suporterii dinamovişti, evacuaţi din stadion la partida Viitorul - Dinamo

Sport 16 Iulie 2019 / 01:23 2349 accesări

Întâlnirea dintre formaţiile FC Viitorul Constanţa şi Dinamo Bucureşti, disputată luni seară, pe stadionul „Central” din Complexul Sportiv al Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi” de la Ovidiu, a fost întreruptă pentru aproximativ 25 de minute din cauza fanilor dinamovişti. După marcarea celui de-al treilea gol al Viitorului, mai mulţi suporteri dinamovişti au intrat pe teren, fiind imobilizaţi de stewarzi. Jandarmii au intervenit şi s-au postat în faţa peluzei în care se afla galeria dinamovistă, fără a intra în conflict cu suporterii. Meciul a fost reluat după aproximativ 25 de minute, după ce galeria dinamovistă a fost evacuată din stadion. Managerul general al FC Dinamo, Florin Prunea, a mers la suporterii formaţiei oaspete şi a încercat în zadar să-i calmeze.

Viitorul a câştigat cu scorul de 5-0 (G. Iancu 9, 69, G. Ganea 49, Calcan 66, Eric 71) partida cu Dinamo, din prima etapă a Ligii 1.

Gruparea Mobilă de Jandarmi „Tomis” Constanţa a anunţat că şase persoane au fost sancţionate după incidentele de la meciul de la Ovidiu.

„În minutul 66 al partidei, mai mulţi suporteri ai echipei oaspete au rupt gardul împrejmuitor şi au intrat pe teren. În urma acestor incidente, observatorul FRF a decis evacuarea suporterilor. Evacuarea acestora s-a desfăşurat fără incidente. Au fost identificate şi sancţionate şase persoane. În plus aceştia au primit şi măsură complementară, interzicerea accesului la meciurile de fotbal pe o perioadă de un an”, a precizat jandarmeria, care i-a amendat pe cei şase fani cu câte 1.000 de lei.

Suporterii dinamovişti i-au înjurat pe patronul Ionuţ Negoiţă şi pe antrenorul Eurgen Neagoe, solicitând demisia tehnicianului echipei bucureştene.

În minutul 75 a mai pătruns pe teren un fan dinamovist, care s-a îndreptat spre banca dinamovistă, acesta fiind oprit de stewarzi.12
Pagina a fost generata in 0.1477 secunde