„Târgul de gust bun, cu rețete din străbuni”

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Pe platoul din fața Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”?! „Târgul de gust bun, cu rețete din străbuni”
Administrație 21 Octombrie 2019 / 12:32 2520 accesări 0 comentarii

Regia Autonomă „Exploatarea Domeniului Public și Privat” (RAEDPP) Constanța, în parteneriat cu Primăria Municipiului Constanța, organizează, în perioada 24 - 27 octombrie, „Târgul de gust bun, cu rețete din străbuni”, dedicat promovării preparatelor tradiționale din zona Dobrogei și nu numai.

Evenimentul se desfășoară pe platoul din fața Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” și aduce constănțenilor bunătăți după rețete moștenite din tată în fiu, după cum pretind producătorii. Timp de patru zile, în intervalul orar 11:00 - 18:00, expozanții îi vor îmbia pe vizitatori nu doar cu cele mai gustoase delicatese, ci și cu cele mai bune preţuri, spun organizatorii.

Cei prezeni la târg își vor putea procura preparate precum pastramă, cârnați, diverse sortimente de brânză, suberek, kobete, baclavale, dar și păstrăv copt și afumat la jar, zacuscă sau cârnați de păstrăv, însoțite de vinuri alese ale unor crame consacrate. Nu va lipsi nici pâinea coaptă cu grijă pe vatră și plămădită cu maia, care amintește de vremea copilăriei.

Intrarea la eveniment este liberă!Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1422 secunde