Trei copii de 7 şi 8 ani, dispăruţi din Techirghiol, căutaţi de zeci de poliţişti

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Trei copii de 7 şi 8 ani, dispăruţi din Techirghiol, căutaţi de zeci de poliţişti

Eveniment 18 Iunie 2021 / 16:34 575 accesări

Zeci de poliţişti şi jandarmi caută trei copii de 7 şi 8 ani, verişori, dispariţia acestora de acasă, din Techirghiol, fiind anunţată vineri, deşi minorii nu au mai revenit de joi la domiciliu.

"Astăzi, în jurul orei 09.40, poliţiştii oraşului Techirghiol au fost sesizaţi cu privire la dispariţia a trei minori, Iusein Ghiuney, Ali Gelil, ambii de 7 ani şi Ismail Sain, în vârstă de 8 ani, toţi din oraşul Techirghiol. La data de 17 iunie, în jurul orei 11.00, cei trei minori au plecat, în mod voluntar, de la adresa de domiciliu, fără a reveni până în prezent", a transmis, vineri, printr-un comunicat de presă, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa.

Până în prezent, autorităţile au aflat că cei trei băieţi ar fi urcat într-un autobuz care s-a îndreptat către Eforie.

"S-au transmis semnalmentele acestora către toate structurile de Poliţie. Aproximativ 40 de poliţişti, cu criminalist şi câine de urmă, participă la căutare celor trei minori, în special pe raza localităţilor Eforie, Agigea, Lazu, dar şi în municipiul Constanţa. În activităţi sunt angrenaţi şi jandarmi şi poliţişti locali", au spus surse judiciare.

Potrivit IPJ Constanţa, la data dispariţiei, unul dintre minori purta haine de culoare închisă, cel de-al doilea pantaloni negri şi o bluză albă, iar al treilea minor purta pantaloni de culoare deschisă şi bluză neagră cu mâneci albe.

"Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu minorii dispăruţi sunt rugaţi să contacteze Poliţia oraşului Techirghiol sau Dispeceratul I.P.J. Constanţa, tel. 0241.611.364", a menţionat IPJ.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.2626 secunde