Trei tineri jucători de la Viitorul şi-au prelungit contractele

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal / Liga 1 Trei tineri jucători de la Viitorul şi-au prelungit contractele
Sport 10 August 2018 / 21:36 215 accesări 0 comentarii
Denis Drăguș, managerul tehnic Gheorghe Hagi, Ianis Hagi şi Tudor Băluță vor să obţină rezultate cât mai bune cu Viitorul în acest sezon (sursa foto: fcviitorul.ro)

Denis Drăguș, managerul tehnic Gheorghe Hagi, Ianis Hagi şi Tudor Băluță vor să obţină rezultate cât mai bune cu Viitorul în acest sezon (sursa foto: fcviitorul.ro)

Site-ul oficial al formaţiei FC Viitorul a anunţat, vineri seară, prelungirea cu cinci ani a contractelor jucătorilor Ianis Hagi, Denis Drăguș și Tudor Băluță, în urma evoluțiilor foarte bune din acest an.

„Sunt bucuros să pot continua cu Viitorul în următoarele sezoane. Sunt în acelaşi timp fericit pentru că am putut să-mi ajut sezonul trecut echipa, în multe momente am fost decisiv în meciurile din play-off şi sper ca şi sezonul acesta să mergem pe aceeaşi linie, chiar şi mai bine. Este o motivaţie pentru orice jucător din Academie şi pentru cei care vin la acest club. Performanţele bune pe care le ai la Viitorul sunt răsplătite” - Ianis Hagi (19 ani), desemnat cel mai bun jucător din play-off.

„Mă bucur că am demonstrat de ce sunt în stare în acest început de sezon. Sper să o ţin tot aşa şi această prelungire a contractului mă motivează şi mă face să muncesc mai mult pentru obiectivele noastre” - Denis Drăguș (19 ani) - tânărul atacant este cel mai în formă jucător al momentului (5 goluri și un penalty obținut în cele șase partide disputate în toate competițiile în acest sezon).

„Mă bucur că cei de aici mi-au oferit un nou contract. Acest lucru înseamnă că apreciază tot ceea ce am făcut în acest sezon, sezonul trecut, şi sper să avem în continuare rezultate din ce în ce mai bune împreună. Este un pas înainte, îmi doresc să muncesc din ce în ce mai mult şi să am rezultate cât mai bune” - Tudor Băluță (19 ani) - a fost convocat la echipa națională de seniori, pentru care a și debutat în partida amicală dintre România și Chile, scor 3-2.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2458 secunde