Turneul de la Wimbledon a fost anulat

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Tenis de câmp Turneul de la Wimbledon a fost anulat
Sport 02 Aprilie 2020 / 09:36 613 accesări
Simona Halep: „Finala de anul trecut va rămâne una dintre cele mai fericite zile din viaţa mea”

Simona Halep: „Finala de anul trecut va rămâne una dintre cele mai fericite zile din viaţa mea”

Al treilea turneu de Grand Slam al anului, cel de la Wimbledon, prevăzut în perioada 29 iunie - 12 iulie, a fost anulat din cauza situaţiei din Marea Britanie. Pandemia de coronavirus a dus la această decizie a organizatorilor turneului de la All England Club, cea de-a 134-a ediţie a turneului fiind reprogramată pentru perioada 28 iunie - 11 iulie 2021.

Simona Halep, deţinătoarea trofeului la simplu feminin, a scris, pe reţelele de socializare: „Am aflat cu tristeţe că turneul de la Wimbledon nu va mai avea loc în acest an. Finala de anul trecut va rămâne una dintre cele mai fericite zile din viaţa mea. Dar trecem prin ceva mai mare ca tenisul şi vestea bună este că Wimbledonul va reveni anul viitor. Şi asta înseamnă că voi avea şi mai mult timp pentru a-mi apăra titlul acolo! Rămâneţi puternici şi încrezători”.

Americanca Serena Williams, de şapte ori câştigătoare pe iarba londoneză, s-a declarat „zguduită” de anularea turneului londonez, iar elveţianul Roger Federer, învingător de opt ori la Wimbledon, a spus că este „devastat de această veste”.

Turneul de la All England Club a fost anulat pentru prima oară după cel de-al doilea război mondial.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.163 secunde