Un cuplu de americani se află printre victimele atentatelor de la Bruxelles

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Un cuplu de americani se află printre victimele atentatelor de la Bruxelles

27 Martie 2016 / 10:41 282 accesări

Un cuplu de americani dați dispăruți în urma atentatelor jihadiste care au lovit marți Bruxelles-ul se află printre victime, a anunțat sâmbătă angajatorul uneia dintre victime, relatează AFP.

„Am aflat astăzi că Justin și Stephanie Shults au murit în atentatul cu bombă la aeroportul din Bruxelles”, a declarat într-un comunicat fabricantul de filtre Clarcor, unde Justin era contabil.

Ei au fost dispăruți după ce au însoțit-o pe mama lui Stephanie pe aeroportul internațional din Bruxelles, lovit marți de un dublu atentat sinucigaș. Cuplul trăia în capitala belgiană din 2014, menționează Clarcor. Departamentul de Stat a anunțat vineri moartea a doi cetățeni americani, adăugând că sunt și alți dispăruți, fără a preciza cifre precise.

Fratele lui Justin, Levi Sutton, a confirmat de asemenea moartea acestuia pe Twitter. 'Am aflat astăzi că lașii i-au luat viața fratelui meu la numai câteva săptămâni după ce împlinise 30 de ani', a scris Levi Sutton.

Atentatele de la aeroportul și metroul din Bruxelles, revendicate de gruparea Statul Islamic (SI), s-au soldat, potrivit unui nou bilanț, cu 31 morți și 340 de răniți, dintre care 62 sunt la terapie intensivă.12
Pagina a fost generata in 0.201 secunde