Urmărire ca-n filme pe câmpurile de la Cogealac!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Urmărire ca-n filme pe câmpurile de la Cogealac!
Eveniment 15 Octombrie 2018 / 15:02 3031 accesări 0 comentarii

Trei indivizi din județul Constanța i-au pus pe jar pe polițiștii din Mihail Kogălniceanu în seara de 14 octombrie. După ce au golit un magazin cu accesorii de uz casnic, i-au pus pe drumuri pe oameni legii care au încercat să-i oprească și să recupereze bunurile furate.

Potrivit comunicatului de presă transmis de către Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța, la data de 14 octombrie, polițiștii din cadrul Secției 2 Rurală Mihail Kogălniceanu au fost sesizați cu privire la faptul că trei persoane ar fi furat mai multe bunuri dintr-o societate comercială, din localitatea Palazu Mic, județul Constanța. Persoanele în cauză au fost surprinse de un bărbat în timp ce părăseau zona cu un autoturism, care a fost apoi interceptat de polițiștii constănțeni pe DC 85, reușindu-se ulterior imobilizarea unuia dintre pasageri.

Bărbatul în cauză, în vârstă de 40 de ani, le-a indicat polițiștilor un teren agrigol situat între localitățile Palazu Mic și Cogealac, locul unde împreună cu ceilalți doi bărbați au abandonat bunurile sustrase, constituite din mai multe accesorii pentru uz casnic.

Prejudiciul, în valoare de 8.000 de lei, a fost recuperat în totalitate și predat persoanei vătămate.

În cauză, polițiștii din cadrul Secției 2 Rurală Mihail Kogălniceanu continuă cercetările în vederea identificării tuturor persoanelor implicate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.Pagina a fost generata in 0.1744 secunde