Vei cânta și vei dansa cu „Vama“ și Tudor Chirilă

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Vei cânta și vei dansa cu „Vama“ și Tudor Chirilă

Divertisment 26 Octombrie 2019 / 12:00 1815 accesări

Nu ai chef azi? Explicabil: încă nu e 8 noiembrie. Vineri,începi weekendul cu o super petrecere Vama. Un concert la care vei cânta și dansa ca la 18 ani.

Vama este o formație românească de muzică pop-rock, formată în 2006, în urma destrămării trupei Vama Veche. Formația a fost fondată în 2006 de Tudor Chirilă și Eugen Caminschi, vocalistul și chitaristul formației Vama Veche, cărora li s-au alăturat Lucian Cioargă (tobe), Dan Opriș (bass) și Raul Kusak (clape), cel din urmă fiind înlocuit în 2009 cu Gelu Ionescu. În 2007 apare primul single - Bed for love.

Primul disc în limba engleză al trupei, înregistrat în Marea Britanie, în colaborare cu producătorul englez James Lewis, este albumul Better, lansat pe 1 septembrie 2017, în cadrul unui show la Sala Polivalentă. Albumul a fost promovat prin diverse concerte atât în țară, cât și în diferite cluburi și festivaluri europene. În România, Better s-a auzit live la festivaluri mari ca Untold, Neversea și Afterhills, unde cei de la Vama au fost pe lista evenimentelor.

În Europa, VAMA și-a prezentat noile materiale muzicale în Marea Britanie, Cehia, Suedia și Germania.

Grăbește-te si intră în posesia biletului la concertul din Constanța, vineri, 8 noiembrie, la Doors Club. Vei cânta, vei dansa, firește că nu vei sta pe scaun... Preț bilet: 80 de lei. Oră acces: 22.00. Info 0763661622.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1424 secunde