Victorii pentru Begu şi Copil, la dublu

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Tenis de câmp Victorii pentru Begu şi Copil, la dublu
Sport 17 Septembrie 2019 / 19:36 263 accesări 0 comentarii
Irina Begu

Irina Begu

Perechea alcătuită din Irina Begu şi rusoaica Margarita Gasparyan, cap de serie numărul 3, s-a calificat, marţi, în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului WTA Korea Open de la Seul, dotat cu premii în valoare totală de 250.000 de dolari. Begu şi Gasparyan au învins în primul tur dublul sud-coreean format din Su Jeong Jang şi Na-Ri Kim, beneficiar al unui wild card, cu scorul de 7-6 (7/2), 4-6, 10-2, după o oră şi 41 de minute de joc.

În sferturi, Begu şi Gasparyan le vor întâlni pe cehoaicele Karolina şi Kristina Pliskova.

În turneul masculin de 250 de puncte de la Metz, Marius Copil şi francezul Ugo Humbert au trecut în primul tur la dublu de favoriţii numărul 3, britanicii Jonny O’Mara şi Ken Skupski, cu scorul de 6-4, 7-6 (10/8). În sferturi, Copil şi Humbert vor înfrunta perechea olandeză alcătuită din Sander Arends şi David Pel.

Calificarea în sferturile probei de dublu este recompensată la Metz cu un cec în valoare de 4.710 euro şi cu câte 45 de puncte ATP.

Marius Copil (locul 87 WTA) participă şi pe tabloul principal de simplu, urmând să-l întâlnească miercuri, în primul tur, pe francezul Gilles Simon (locul 37 ATP şi cap de serie numărul 7).

Taguri articol


Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1644 secunde