Vrei să calci rufe în timp record? Alege o stație de călcat de la Polti!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Vrei să calci rufe în timp record? Alege o stație de călcat de la Polti!
Lifestyle 26 Septembrie 2019 / 12:57 2295 accesări 0 comentarii

Te-ai săturat de haine pline de cute, chiar și după ce au fost călcate? Sau de articole vestimentare sensibile, distruse de acțiunea unui fier de călcat de proastă calitate? Le poți spune acestor probleme "La Revedere", deoarece o stație de călcat de la Polti este ideală pentru călcatul rufelor! Vei vedea rezultatele încă de la prima utilizare: hainele vor avea un aspect îngrijit, lipsit de cute! Cum funcționează însă o statie de calcat profesională de la Polti?

Diferența majoră, care separă stația de călcat de fiarele tradiționale, este faptul că prima deține un rezervor cu apă sub presiune, atașat cu un furtun de fierul de călcat! Astfel, aburul produs este perfect pentru a îndepărta orice fel de cute, chiar și cele de pe materialele pretențioase, precum lâna sau mătasea. Economisește timp și obține cele mai bune rezultate, cu o stație de călcat de la Polti!

Există și unele țesături care nu pot tolera acțiunea aburului. De aceea, stația de călcat Polti dispune și de funcția "fier uscat", care elimină folosirea aburului, fiind ideală în anumite cazuri!

Față de un fier de călcat tradițional, o stație de călcat produce mult mai mult abur. Acest fapt este posibil grație rezervorului generos, ce înmagazinează și încălzește o mare cantitate de apă într-un interval scurt de timp, transformând-o în vapori! Alege și o masă de călcat profesională, care dispune de suport special, dedicat stației de călcat, iar totul va fi și mai ușor! Economisești mult timp, deoarece presiunea constantă a vaporilor este perfectă pentru a îndepărta și cele mai persistente cute sau încrețituri, fără a trebui să insiști asupra anumitor suprafețe! Ce alte avantaje mai aduce o stație de călcat profesională de la Polti?

Putere și precizie la superlativ - Oricine poate folosi cu ușurință o stație de călcat Polti! Aparatul acesta nu folosește umiditatea, ci abur la o presiune crescută, de până la câțiva bari. De asemenea, o altă caracteristică a stațiilor de călcat Polti este și presiunea concentrată în vârful tălpii fierului, o metodă ideală pentru a întinde orice fel de cută folosind injecția de abur, în timp ce restul tălpii fixează fibrele. Astfel, calci de două ori mai repede și cu mult mai puțin efort!

Sunt potrivite oricărui tip de țesătură - Orice articol vestimentar are nevoie de o cantitate specifică de abur pentru întinderea cutelor, fără a afecta fibrele textile. Astfel, poți regla independent cantitatea de abur, indiferent de programul ales. Ajustează independent și temperatura fierului de călcat, pentru a obține rezultatele perfecte, indiferent de țesătură!

Ai haine gata de purtat în doar câteva minute - Alături de funcțiile de reîmprospătare sau de eliminare a mirosurilor neplăcute din țesături, acum poți îndrepta chiar și cele mai șifonate materiale. Cu o talpă de aluminiu de cea mai bună calitate, care oferă un transfer termic uniform pe toată suprafața tălpii, o stație de călcat Polti este perfectă pentru obținerea celor mai uimitoare rezultate!

Prin urmare, dacă ai nevoie de un ajutor de încredere, care să înjumătățească timpul petrecut călcând rufe, alege o stație de călcat profesională de la Polti! Toate produsele din gama Polti Vaporella sunt asamblate complet în Italia, garantând astfel o calitate ridicată și o atenție deosebită pentru detalii!

În plus, Polti îți oferă acum o Extra Garanție de 10 ani pentru stațiile de călcat La Vaporella! Garanția acoperă funcționalitatea boiler-ului și electrovalvei pentru durata de 10 ani, funcționând doar cu apă de la robinet! Acest lucru este posibil datorită studiilor în domeniu și a experienței de peste 40 de ani în această activitate! Alege calitatea produselor Polti și bucură-te de Extra Garanția oferită!

Din aceeaşi secţiune
Vezi mai multe ştiri


Ştiri recomandate

Se redeschid mall-urile!
Se redeschid mall-urile! 4541 accesări
Pagina a fost generata in 0.1759 secunde