Vrei un transplant de păr? Obține o a doua opinie de la un specialist străin!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Vine la Constanța

Vrei un transplant de păr? Obține o a doua opinie de la un specialist străin!

Sănătate 09 Octombrie 2018 / 10:25 871 accesări

Constănțenii care au probleme cu podoaba capilară pot obține o a doua opinie, gratuită, privind un eventual transplant de păr. În data de 20 octombrie 2018, dr. Vedat Tosun, unul dintre cei mai cunoscuți specialiști în transplant de păr din Turcia, vine la Constanţa, pentru a oferi gratuit a doua opinie medicală pacienților din România. Evenimentul de second opinion va avea loc la oficiul din Constanţa al Medical Park - bd. Mamaia nr. 231, et. 3 (interfon 033). Pacienţii se pot programa prin telefon la 0727593533, prin e-mail - office@medicalparkromania.com sau online, pe website-ul oficial.

Întrebări frecvente și răspunsuri despre transplantul de păr

Care sunt modalitățile de transplant de păr? Care este cea mai eficientă?

Există două moduri diferite de transplant de păr: FUT (transplant de unitate foliculară) și FUE (extragerea unității foliculare). Metoda cea mai efecientă și utilizată în transplantul de păr este FUE, deoarece, la ora actual, este cea mai avansată tehnologie în domeniu.

Metoda FUE (Follicular unit extraction sau Follicular transfer) este transplantul de foliculi de păr (grefe), de la regiunile post-auriculare bilaterale și scalpul parietal cu micro-motor, unul câte unul, la zonele de chelie sau de subțiere a părului.

O grefă implică un folicul de păr, care se găsește în foliculi unici, dubli sau multipli. Acestea sunt toate denumite grefe. După determinarea numărului de grefe care urmează să fie transplantate, acest număr este înmulțit cu 2,5 și, astfel, se calculează numărul mediu de fire de păr care urmează să fie transplantate.

De ce metoda FUE?

· Nu apar cicatrici remarcabile după operația FUE

· Nu apare durere postoperatorie

· Pacientul poate relua viața obișnuită mai ușor

· Grefle pot fi colectate și transplantate în orice număr prin tehnica FUE

· Întrucât structura site-ului donatorului nu este afectată, pot fi efectuate și 2 sau 3 sesiuni.

· Nu este nevoie de spitalizare în cursul postoperator, pentru ca operația FUE să fie mai preferabilă

Durata transplantului de păr depinde de dimensiunile zonei de transplant; va dura aproximativ 4-8 ore, dacă va fi efectuată de o echipă de experți. După transplantul propriu-zis, pacientul urmează procedura de follow-up, pentru încă două zile, după care este externat.

În general, o singură sesiune este suficientă pentru transplantul de păr, însă în funcție de calitatea părului din zona donatorului, se va determina numărul sesiunilor pentru zona de implantare. Dacă o sesiune nu a fost suficientă, este posibil să se implanteze după șase luni de la prima operație.

Foliculii de păr transplantaţi încep să crească părul nou la sfârșitul celei de-a treia luni; 60% din foliculii de păr sunt activi în a 6-a lună, 70% în a 7-a lună și 100% la sfârșitul lunii a 12-a.

Cum se determină costul transplantului de păr? În operațiile de transplant de păr, dimensiunile zonei de cădere a părului, numărul de foliculi care trebuie transplantate, numărul de sesiuni, starea părului în zona donatorului sunt factori importanți în determinarea costului.12
Pagina a fost generata in 0.1808 secunde