Vreme închisă! Ploi, lapoviţă şi ninsoare, în următoarele zile

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Vreme închisă! Ploi, lapoviţă şi ninsoare, în următoarele zile

Vremea 24 Noiembrie 2018 / 19:45 720 accesări

Meteorologii anunţă vreme închisă şi ploi în următoarele zile. La munte, în special în Carpații Orientali, dar din orele serii și în nordul Moldovei și posibil în estul Transilvaniei vor fi precipitații și sub formă de lapoviță și ninsoare. Cantitățile de apă cumulate pot depăși 10...15 l/mp, mai ales în regiunile nordice și în zonele montane aferente. Cerul va avea înnorări și vor fi ploi slabe pe arii restrânse în sud-vest și nord-vest și doar izolat în rest. Punctiform vor fi condiții de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -5 și 5 grade, ușor mai ridicate în Dealurile de Vest. În zonele joase de relief, local va fi ceață.

ÎN BUCUREŞTI, cerul va fi variabil, vo fi conditii de ceata si vânt slab până la moderat. Minima va fi de -2...0 grade.

PROGNOZA METEO DUMINICĂ

Vremea va continua să se încălzească ușor, astfel încât valorile termice se vor situa peste mediile multianuale specifice datei în regiunile intracarpatice și în jurul acestora în rest. Astfel, maximele vor fi cuprinse între 1 grad în nord-estul țării și 14 grade în Dealurile de Vest. Peste zi cerul va fi variabil, dar dimineața, cu precădere în zonele joase de relief din centru, sud și est va fi ceață sau nori stratiformi. Începând din orele serii, înnorările se vor extinde și va începe să plouă, local în vestul, centrul și nordul țării și izolat în rest, iar punctiform, îndeosebi în nordul Moldovei și la munte, pot fi condiții de formare a poleiului. Cantitățile de apă cumulate vor depăși 10...15 l/mp în Banat, Crișana și zona Carpaților Occidentali. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, în special în zona înaltă a Carpaților Meridionali, iar la cote mai reduse și în sudul Banatului. Temperaturile minime se vor situa între -2 și 8 grade, ușor mai ridicate în Banat.

La Bucureşti va continua să se încălzească ușor, astfel incat maximă va fi de 9...10 grade, iar minimă 2...3 grade. Cerul va fi variabil, cu ceață sau nori stratiformi, dimineața și noaptea. Vântul va sufla slab până la moderat.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.1509 secunde