Atac armat într-un sediu al Serviciilor de Securitate Ruse

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Atac armat într-un sediu al Serviciilor de Securitate Ruse
Externe 21 Aprilie 2017 / 13:43 322 accesări 1 comentariu

Un atacator necunoscut a deschis focul într-un birou al Serviciilor de Securitate Ruse (FSB) din oraşul Khabarovsk, în extremitatea estică a Rusiei. În urma acestui incident armat, un ofiţer şi un vizitator au fost ucişi pe loc, transmite serviciul de presă al FSB. Atacul a avut loc vineri dimineaţă, în camera de recepţie a clădirii FSB, relatează RIA Novosti. Bărbatul a început să tragă înainte să ajungă la punctul de control şi a ucis un ofiţer FSB de pază şi un vizitator. Potrivit primelor informaţii, atacatorul provine din spaţiul ex-sovietic. El a fost neutralizat după ce forţele de ordine au intervenit în forţă. Potrivit sursei citate, la faţa locului s-a demarat o anchetă. FSB a mai precizat că un alt vizitator a fost şi el rănit în atac, dar starea lui este stabilă, nefiindu-i pusă viaţa în pericol.

Taguri articol
loading...

1 comentariu

Ioan 13:49:40 / 21 Aprilie 2017
Bani online!

Singurul lucru care îi deosebeşte pe învingători de învinşi este că învingătorii acţionează!- Tony Robbins - Cum faci bani pe internet! S-a lansat acum, în premieră absolută, un curs exceptional si gratuit care te invata simplu cum faci bani pe internet! Trebuie sa incepi si tu ACUM! Inveti cum faci bani pe internet si te lansezi spre un viitor prosper pentru tine! Solicita acum restul detaliilor la adresa de email: corisioan@yahoo.com

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

123
Pagina a fost generata in 0.2356 secunde