Constantinescu: „Nimeni nu mai accesează bani europeni, ca să nu ajungă ca mine“

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Constantinescu: „Nimeni nu mai accesează bani europeni, ca să nu ajungă ca mine“
Justiție 09 August 2017 / 22:30 1338 accesări 3 comentarii

Fostul președinte al Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu, a fost adus, ieri, în fața unui judecător de la Curtea de Apel București (CAB), potrivit reporterntv.ro. Motivul este legat de apelul formulat de acesta la decizia Tribunalului București din data de 22 iunie, prin care i s-a respins ca inadmisibilă contestația la executare a pedepsei în dosarul "CMZ". Nicușor Constantinescu spune că a fost condamnat la cinci ani de închisoare în această cauză,deși nu și-a încălcat atribuțiile ce țin de legislația primară,așa cum a statuat CCR prin decizia 405."Anul trecut, în plin proces, CCR mi-a admis excepția de neconstituționalitate în acest dosar pentru că nu am încălcat nicio atribuție expresă prevăzută de legislația primară. La ora asta niciun președinte de Consiliu Județean, niciun primar nu are curajul să voteze pentru accesarea de fonduri europene de frică, de groază de ce mi s-a întâmplat mie și lui Radu Mazăre! De un an și ceva nimeni nu mai votează pentru bani europeni. De groază! Dispuneți încetarea măsurilor penale acum, imediat, pentru că nu am încălcat nicio atribuție prevăzută de legislația primară!",a declaratNicușor Constantinescu. CAB a respinscontestația la executare formulată de Nicușor Constantinescu în dosarul subfinanțării Centrului Militar Zonal (CMZ). Decizia este definitivă.

loading...

3 comentarii

La CEDO nea Niku... 18:26:59 / 11 August 2017
In Romania...

In Romania încă domnește legea făcută la comandă...Cu toate că sfântul și-a terminat de mult mandatul.Numai la CEDO vei avea dreptate și tu și Voiculescu..PS ; Unde e prejudiciu din CMZ ???? Al lui Niku !!!

Panseluta 13:44:40 / 17 August 2017
Lupul isi schimba parul, dar naravul, ba!

Asa si Telegraful care nu poate renunta sub nicio forma la cenzura celor care au un cuvant de spus pe o tema sau alta ... Veti raspunde ca in aceste comentarii sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios ... Perfect de acord cu voi daca ati cenzura impartial orice comentariu care nu respecta regula de mai sus insa voi permiteti ca un oligofren retardat (care culmea a postat si comentariul de mai sus), sa folosesca atacul la persoana si limbajul extrem de murdar ori de cate ori vrea neuronul lui, fara sa luati nicio masura ... Asa ca degeaba incercati sa aratati ca sunteti impartiali, publicand articole acide (de altfel reale si perfect meritate) contra actualei administratii constantene, prin cenzura pe care continuati sa o folositi dovediti ca obiceiurile vechi nu se schimba asa de usor iar in cazul vostru, chiar niciodata – comentariu cenzurat si postat a 3-a oara -

nicu duru 17:47:40 / 17 August 2017
Muie la slugi..

Sa sugeti pula iar pentru ca ati sters postarea.. Deci va place sa sugeti pula???Porcul vostru e la coteț pentru ca a furat iar voi il pupati in cur pentru un salariu de cacat.. De cate ori stergeti o postare sa sugeti pula.. Muie sclavilor...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

123
Pagina a fost generata in 0.3137 secunde