Cum slăbiţi rapid cu roşii, miere şi scorţişoară?

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Cum slăbiţi rapid cu roşii, miere şi scorţişoară?

Eveniment 09 Iunie 2014 / 00:00 1980 accesări

În special vara, metodele prin care se dau jos kilogramele în plus sunt la mare căutare. Dacă unele cure de slăbire sunt periculoase pentru organism, altele par a fi sănătoase. Se ştie prea bine că sportul este una dintre soluţii, însă nu toate persoanele care doresc să slăbească au timp sau preferă mişcarea. Pe diferite site-uri sau reţele de socializare apar o sumedenie de reţete ce promit o siluetă de vis într-un timp relativ scurt. O reţetă la modă este cea compusă din miere şi scorţişoară. Cei care publică informaţia (fitness-nutritie.ro) susţin că prin metoda respectivă se pot pierde aproximativ două kilograme în şapte zile. În ce constă, mai exact, cura? Se amestecă o linguriţă de miere şi o jumătate de linguriţă cu scorţişoară pulbere, proaspătă, peste care se adaugă aproximativ 250 ml de apă. Amestecul se fierbe. El se consumă după răcire, dimineaţa (pe stomacul gol) şi seara (înainte de culcare). Cura poate fi ţinută timp de două săptămâni, dar dacă vreţi să slăbiţi mai mult, o puteţi relua după o lună. De menţionat că nu trebuie să vă modificaţi regimul alimentar.

CINCI KG ÎN ŞAPTE ZILE O altă reţetă de slăbit la modă în sezonul cald este cea bazată pe consumul de roşii. Ce-i drept, roşiile sunt pline de vitamine, dar sunt şi foarte bogate în antioxidanţi. Persoanele care au testat cura susţin că în şapte zile se pierd cinci kilograme. Ce trebuie făcut? În fiecare zi, la mic dejun, prânz şi cină, trebuie să mâncaţi roşii. Fie crude, fie gătite. Evident, şi restul alimentelor consumate în cele şapte zile trebuie să fie sănătoase. Sunt excluse dulciurile şi sunt recomandate produsele lactate degresate, legumele şi fructele. Sunt interzise prăjelile, produsele de patiserie, carnea grasă, iar alimentele trebuie consumate cu măsură. Vă dăm exemplul unei zile - micul dejun: un ou fiert tare, o felie de brânză degresată, o felie de pâine integrală sau neagră, un pahar cu suc de roşii şi o cafea neîndulcită sau îndulcită cu puţină miere, nu cu alt sortiment de îndulcitori alimentari. Prânz: 20 de grame de paste fierte, un bol cu salată din trei roşii, ceapă verde, pătrunjel, puţin ulei de măsline şi suc proaspăt de lămâie, un iaurt degresat şi un pahar cu suc de roşii. Cină: un bol cu supă de roşii preparată tradiţional, 100 de grame de piept de pui la grătar şi un fruct la alegere.



Ştiri recomandate

12