10 ani fără Zoran Kurtes

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Handbal masculin 10 ani fără Zoran Kurtes
Sport 07 Mai 2020 / 12:52 926 accesări 0 comentarii

Pe pagina de Facebook HC Dobrogea Sud Constanta a fost postat joi, 7 mai, următorul mesaj în memoria celui care a fost Zortan Kurtes, antrenorul care a pregătit formația HCM Constanța în perioada septembrie 2008 - mai 2010, obținând calificarea în optimile de finală ale Ligii Campionilor la handbal masculin, în 2010, precum şi două titluri naționale.

„Antrenor. Mentor. OM! Ne e atât de dor de Zoran Kurtes, nu ne vine să credem că au trecut 10 ani de când el ne-a părăsit subit...

A părut că a stat atât de puţin cu noi, însă am trăit împreună atât de intens şi avem atâtea momente de povestit, încât am putea să umplem o carte. Dacă ne-ai putea auzi acum, Zoran, nu ţi-am mulţumi încă o dată pentru performanţe, ci am vrea să-ţi mulţumim pentru că ai făcut cuvintele „Echipă” şi „Familie” să fie sinonime, iar de la acest principiu a plecat toată povestea noastră.

„Muncim mult, iar băieţii sunt extraordinari. Cel mai important e că suntem ca o familie.” - aşa răspundea Zoran când era întrebat care e secretul pentru performanţele Constanţei. Îi promitem că aşa vom continua la HCD, pentru a onora memoria lui şi a aduce rezultate mari.

Nu te vom uita niciodată!”Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1671 secunde