170 kg de cocaină găsite plutind pe mare, în apropierea României

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Încă 6 pachete!

170 kg de cocaină găsite plutind pe mare, în apropierea României

Eveniment 10 Aprilie 2019 / 15:21 2977 accesări

Şase pachete cu 170 de kilograme de cocaină de puritate ridicată au fost găsite plutind pe Marea Neagră, în apropierea localităţii Şabla, nu departe de frontiera cu România, a informat ministrul de Interne bulgar, Mladen Marinov, în şedinţa de guvern de miercuri, a transmis Agenția BTA. Cocaina se afla într-o vestă de salvare şi era învelită în ambalaj rezistent la apă. Potrivit ministrului Marinov, cel mai probabil, este vorba despre un caz de predare de droguri pe mare. Autorităţile române şi bulgare lucrează la acest caz din data de 5 aprilie. O mare cantitate de cocaină a fost descoperită, adusă de valuri, şi pe plajele litoralului românesc.

Autorităţile au intensificat supravegherea în zona Şabla.

Pachetele conţineau coduri şi înscrisuri, a mai declarat Mladen Marinov.

Prim-ministrul Boiko Borisov a declarat că, acum două zile, inspectorii vamali bulgari au interceptat peste o tonă de marijuana. Şeful guvernului bulgar a mai afirmat că, în ultimii doi ani, la frontierele ţării au fost confiscate cantităţi record de droguri.

În perioada 5 - 8 aprilie a.c.,s-au depistat și ridicat de pe plajele litoralului românesc, aduse de valuri, pachete cu droguri cântărind în total 152 de kilograme.

ATENȚIE! Conținut periculos!

DIICOT reamintește cetățenilor din zona litoralului românesc să nu deschidă pachete pe care le găsesc pe plajă, să anunțe cel mai apropiat polițist sau să sune la 112, dacă găsesc astfel de colete. Acestea pot conține droguri cu o concentrație foarte mare (peste 90%), ce pot pune în pericol viața!

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.1647 secunde